یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باردار نیستم اصلا مطمعنم تیستم خون بود یا نه؟اندازه دو تا نقطه کوجیک روی لباس زیر انگار یکم رنگش قرمز بود کاش خون تبوده باشه خیلی میترسم حانمی شما که گفتی فک کردی زخم هست بعد دکتر گفته خوبعد دکترت گفت دلیلش چیه؟
باردار نیستم اصلا مطمعنم تیستم خون بود یا نه؟اندازه دو تا نقطه کوجیک روی لباس زیر انگار یکم رنگش قرم ...
دلیل خونریزی بعد رابطه میتونه زخم دهانه رحم باشه منم چند بار پاپ اسمیر انجام دادم بارها معاینه شدم توسط دکترای مختلف ولی کسی زخم رو تشخیص نداد اخرش زمانی تشخیص دادن که خیلی بزرگ شده بود بعد از دو بار فریز و کلی دارو هنوزم خوب نشدم
من فقط یادمه دوستم لکه بینی اینطوری بعد از رابطه داشت که دکتر گفت زخم شده دهانه رحم و رابطشو چند ما قطه کرد و فریز کرد البته لکه بینی اون همراه با عفونت بود
واسه منم گاهی اینجوری میشهترسیده بودم ک شاید ضخم باشه. ولی معاینه شدم گفتن نه چیزی نیست
سلام عزیزم خب منم رفتم معاینه شدم مثل شما بهم گفت زخم نداری ولی باید معاینه شی چون خطرناکه ولی من واقعا ترس دارم نمیرم شما بعدش چیکار کردین پیگیر نشدین؟؟