2777
2789
عنوان

روانی شدم 😓

204 بازدید | 33 پست

وای نمیدونم چم شده جدیدا حالتی شدم روانی شدم عصبی شدم پرخاشگر شدم ، هیچی حس خوب بهم دست نمیده یا شادم یهو ناراحت میشم ، یا ناراحتم یهو خوشحال ، دیونه شدم رفت دارم از دست میرم 😔 حوصله هیچکیم ندارم ،دوس دارم تنها باشم ....، مریض هم خودتونید 😐😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شدم بعد کنکور شاید خوب شم شاید بد 

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

اینقدربه خودت تلقین نکن افکارمنفی روازخودت دورکن سرگرم هنریاکاری شوکه دوس داری وقرآن بخون تاآرامش بگیری طب سنتی هم بری خیلی خوبه یه وقت غلبه مزاج داری

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
منکه خیلی وقته همه ی این رفتارارو دارم ینی منم دیوونم؟😶

نه بابا عزیزم 

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
اینقدربه خودت تلقین نکن افکارمنفی روازخودت دورکن سرگرم هنریاکاری شوکه دوس داری وقرآن بخون تاآرامش بگ ...

ممنون ، خیلی دوس دارم دور کنم از خودم ولی زود ب همین حالتا برمیگردم 😞

واقعا 😢 باید چکار کنم بجز روانشناس 😞

با یه نفر حرف بزن به جز اعضا خونواده قران بخون تنهایی برو خرید و تفریح