2777
2789
عنوان

گردشگری بانوان

276 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

نظرتون راجع به یه گروه گردشگری کوچیک تو این سایت چیه

هر کسی از خانمها که مایله یه سفر کوتاه داشته باشه و تنها سفر کنه بیاد نطرش رو بگه اینکه چه امکاناتی داشته باشیم چطور شروع کنیم و ...

البته من هدفم داشتن یه سفر سالم و مفرح هست و به شخصه از شفر با تورهای مختلط با کلی سر و صدا و حاشیه خوشم نمیاد . شما رو نمیدونم به نطرم سفر برای ریلکس کردن و آرامش و لذت از طبیعت هستش . لزومی هم نداره حتما اتوبوس باشه میشه یک ون کرایه کرد یا چندتا از خانمها وسیله شخصی بیارن ... حالا هر کی پایه است و یا پیشنهادی داره بگه 

ممنون

درضمن دوستانی که وسیله شخصی میارن شامل تخفیف تو هزینه سفر میشن یا پرداخت بخشی از هزینه ها میشن 

من خودم به شخصه سفرهای زیادی با گروههای کوهنوردی و گلگشت داشتم ولی از معایب این سفرها یکی زمان حرکت رفت و برگشت اونه که معمولا با تایم خیلیا همخوانی نداره محل حرکت . تغذیه اجباری که هزینه اش هم قبلا میگیرن . تکراری بودن مقاصد سفر. سرو صدای موزیک از ابتدا تا انتهای سفر بدون توجه به علایق همه و غالبا تحت نظر یک گروه  اقلیت!! و برخی رفتارهای نامناسب.. 

به نظر من احترام به همسفران و شعور و شخصیت اونها و البته هدف سفر که احساس  ارامش در اولویت باشه. 

حالا دوست دارم تجارب و نظرات و پیشنهادهای شما دوستان رو هم بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.