2777
2789
عنوان

خانوما به کمک تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
امتحان کردیم که دوباره بخواد شروع کنه ولی این قدر از لحاظ روحی دفعه اول بهم میریزه که تمایلی نداره ش ...

خب شاید خودش میخاد که زود به انزال برسه وگرنه میتونه جلوی خودشو بگیره

آیا تو رابطه، چیزهای زیادی ازت میخاد، که تو اکراه میکنی؟

و اینکه وقتی انزال میشه، خسته میشه و به سمت دیگری میره یا بازم باهات می مونه؟

خب شاید خودش میخاد که زود به انزال برسه وگرنه میتونه جلوی خودشو بگیره آیا تو رابطه، چیزهای زیادی از ...

نه اصلا اینجوری نیست که خودش بخواد که زود به انزال برسه. و همیشه بعد از رابطمون کلی معذرت خواهی میکنه و کاملا مشخصه که ناراحت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میاد همیشه   واقعا زندگیمون رو تحت شعاع قرار داده.

میتونی یه کاری کنی، بهش بگو قبل از رابطه، خودشو خالی کنه نیم ساعت بعد رابطه رو آغاز کنین

این در بعضی از مردا جواب داده

یعنی قبلش میرن حموم خالی میشن نیم ساعت بعد میان و رابطه طولانی دارن

ممنون از راهنمایت حتما امتحان میکنیم این روش رو

حتما جواب میده، قبل از رابطه نیم ساعت قبل بگو خودشو تخلیه کنه

بعد از نیم ساعت، خودت شروع کن

تازه حسابی به اوج میرسه

بازم موردی بود حتما به من بگو عزیزم

حتما جواب میده، قبل از رابطه نیم ساعت قبل بگو خودشو تخلیه کنه بعد از نیم ساعت، خودت شروع کن تازه ح ...

ممنونم ولی حس میکنم مشکلشون خیلی حاد تر از این چیزا باشه. شما شنیدین دکتری بتونه همچین مشکلی رو حل کنه؟

ممنونم ولی حس میکنم مشکلشون خیلی حاد تر از این چیزا باشه. شما شنیدین دکتری بتونه همچین مشکلی رو حل ک ...

دکترها، معمولا، قرص و دارو میدن که اثری نداره

این حاد بودن مشکل، یه ذره عجییه

مردا وقتی از رابطه ای لذت ببرن دوباره خودشون میخان، حتی اگه هم شده به زور

من فکر میکنم شاید از این رایطه راضی نیست، یا چیزهای بیشتری میخاد، که بهش نمیرسه و خودش انزال میشه

آیا رابطه دو یا چند باره داشتی، یعنی شده روزی دوباره رابطه داشته باشی؟

دکترها، معمولا، قرص و دارو میدن که اثری نداره این حاد بودن مشکل، یه ذره عجییه مردا وقتی از رابطه ا ...

بخدا اصلا به اون مرحله که چیزی بخواد نمیرسه.موقعی که صحبت میکنیم در موردش هر چیزی که بخواد من نه نمیگم.اره شده دو بار در طول یک روز بخواد ولی هر دو دفعه همین جوره

بخدا اصلا به اون مرحله که چیزی بخواد نمیرسه.موقعی که صحبت میکنیم در موردش هر چیزی که بخواد من نه نمی ...

بهش بگو قبل از رابطه آلت رو با صابون بشوره

البته با آب سرد باشه بهتره، میتونی از کاندوم هم استفاده کنی،

ممنونم از راهنمایت عزیزم

مرسی عزیزم

ولی یادت باشه اینها میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه که باید نظرت به اونها باشه

فقط اگه خیلی زود خسته میشه یه بار رابطه عقب رو امتحان کن، ببین بازم زود خسته میشه یا نه