2777
2789
عنوان

کی نی نی بیاریم

219 بازدید | 30 پست

بچه ها من دوماهه عروسی کردم،خودم۲۱سالمه شوهرم۳۰سالشه،من ک خودم نظرم واس بچه اوردن اینه ک ۲سال دیگ اقدام کنیم،ولی میترسم یموقه بچه دارنشم خدای نکرده کاربه درمان بکشه و چندسال دیگ طول بکشه

بنظرتون ادم  چن وقت بعدعروسی بچه دارشه خوبه؟

اصن بچه خوب هس یا ن؟ازتجربیاتتون بگید

بچه که خیلی خوب و شیرین 😍😍ولی اینکه کی بیارین باید دو طرف با هم به تفاهم برسین و حواست هم باشه خیلی طولانی نشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رابطت با شوهرت خوبه 

مشکلی ندارید، اوضاع جسمی خودتم خوبه و از نظر روحی پذیرش وجود بچه رو داری ، باردار شو هر وقت دلت خواست

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

هفت سال بعد عروسی اقدام کردم و باردار شدم .البته تو ابن مدت بچه نمیخواستیم .. اما ب سر انجام نرسید  . .الانم هفت ماه گذشته میخوام دوباره اقدام کنم . . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بستگی داره اصلا بچه دوست داری یا نه؟از  پس مسولیتش بر میای یا نه به اینا فکر کن بعد اقدام کن چون اگه صرفا بخاطر ترس از عدم بارداری بخوای این کار و بکنی بعد پشیمان میشی سر بچه خالی میکنی .

من خودم عاشق بچه بودم شب عروسی هم اقدام کردم ولی تا دو سه ماه باردار نشدم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

بنظر من از همین الان برو تو اقدام😒منو شوهرم ده ماهه ازدواج کردیم شیش ماهشو جلو گیری کردیم ب اسرار شوهرم بعدش ب اسرار من جلوگیری رو قطع کردیم الان تقریبا پنج ماهه اقدام کردیم نشده امروز مادرشوهرم بهم زنگ زده بود کلی سراغ نوه میگرفت خواهرشوهرام کلی حرف پشت سرم ساختن ک لابد بچشون نمیشه درحالی ک ما هنوز یسال نشده ازدواج کردیم دوهفته دیگ تازه میشه ده ماه خیلیا تا چندسال نمیارن حالا پشیمونم میگم اگ اون شیش ماهو جلوگیری نمیکردم الان حامله بودم این حرفا عصاب خورد کنم نمیشنیدم 

کلا یه جوری میشه همه چی بعد از بچه ... البته شیرینه و برکت میاره اما اینکه فقط از شیرینیاش بگیم باعث میشه واسه سختیاش اماده نباشی... واسه من سخت ترین قسمتش سرد شدن همسرم بود 

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
هفت سال بعد عروسی اقدام کردم و باردار شدم .البته تو ابن مدت بچه نمیخواستیم .. اما ب سر انجام نرسید & ...

ناموسن تواین هفت سال خانواده شوهرت چیزی نمیگفتن؟ من تواین ده ماه دهنمو تقریبا سرویس کردن😒

ببین عزیزم الان ایران با مشکل نا باروری رو برو شده شما معلوم نیست اقدام کنی کی بچه داربشی خیلیا دچار ناباروری هستن اگه میخوای دو سال دیگه بچه بیاری اول مطمئن شو مشکل ناباروری ندارید باید آزمایش انجام بدی خودتو شوهرت خودتم از رحم و اینا باید مطمئن بشی کیست نداری یا فیبروم یا.... آنقدر زیاده که 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹