2777
2789
عنوان

کی نی نی بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
 به ازدواج فکر نکن. ب سنت فکر کن .اگه ۲۵ سالگی اقدام کنی بازم دیر نیست. از زندگیت لذت ببر. خدای ...

اگه بعدا فهمید مشکل ناباروری داره و باید بیوفته دنبالش چی عزیزم  اینکه الان بفهمه بهتر نیست 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اصلا مادر قوی ای نمیشیا  چقد حرف بقیه مهم برات 😐

ن عزیزم مهم نیست فقط یجورایی هضمش برام سخته خب دله دیگ میشکنه وگرنه کار خداست هرموقع اون بخواد من راضیم کاریم ب کسی ندارم 

چرا ؟ینی وقتی بچه اومد بیشنرازتو ب بچه اهمیت میده؟

اره یه جوره خاصی بهش حساسیت نشون میده انگار عقده بچه داشته :/ اوایل خیلی حسودیم میشد چون قبلش خیییلییییی دوسم داشت و تحویلم میگرفت و با اومدن بچه یهو منو رها کرد😑 الان عادت کردم ولی علاقم بهش کم شده متاسفانه 😞 دیگه مثه قبل دوسش ندارم

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

آره عزیزم میگم که اگه میخوای بچه نیاری مطمئن شو سالمید کم تحرکی اسپرم و کمبود اسپرم خیلی زیاد شده در مردان 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چجوری بفهمیم ک سالمیم جفتمون ؟بایدچیکارکنیم پیش چ دکتری بریم

برو دکتر زنان و زایمان ونازائی بهش بگو براتون چکاپ کامل بنویسه که انجام بدید خودش برای همسرت آزمایش اسپرم مینویسه و برای شمام میدونه چی بنویسه بگو میخوام مطمئن بشم مشکل نداشته باشیم البته این خوبه ها ولی بازم ضامن نمیشه تا دو الی 3 سال دیگه همینجوری بمونید سالم 

من بچمو دوماه بعد عروسی باردار شدم ولی بعدش الان چهارسال میگذره دیگه باردار نشدم بعدا فهمیدیم مشکل نا باروری داریم 

ناموسن تواین هفت سال خانواده شوهرت چیزی نمیگفتن؟ من تواین ده ماه دهنمو تقریبا سرویس کردن😒

چرا گاهی میگفتن اما ما اهمیت نمیدادیم چون نمیخواستیم . هر کسی یطوریه دیگه .. به خودت و همسرت توجه کن اگه خودتون میخواین اقدام کنین و گرنه ب کسی ربطی نداره ک راجع ب این موضوع براتون تصمیم بگیره یا حرفای بیخود بگه

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲