2777
2789
عنوان

خانومای توپوووووول بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ورزش که کالریمو میشمردم میشد 300 تا یا 500 تا نهایتا بعضی وقتا هم به صفر میرسوندمش همه چی هم میخو ...

چند کیلو و تویه چند وقت کم کردی؟

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
اووووو هنوز وقت زیاد داری.برای همه دعا کن

انشالله که هرکی به هرچی میخاد برسه مام که نی نی میخوایم خدا بهمون بده. 

من فعلا کورتاژ کردم فک کنم تا 6 ماه باید صبر کنم😢

انشالله که هرکی به هرچی میخاد برسه مام که نی نی میخوایم خدا بهمون بده.  من فعلا کورتاژ کردم فک ...

اشکال نداره مثل برق میگذره.میشه بگی چند وقت یه بار ن ز دلشتی که حامله شدی؟ 

منم باید حد اقل به۱۰۰ برسم تا دو یا سه ماه دیگه

ایشالله ولی اشتباه تایپ شد خواستم بگم 17 شد 19 ولی اراده کنی حتما حتما حتما کم میکنی فقط شیرینی و برنج و نون و روغن خیییلی کم کنی فقط ی جوری بخوری که همه چی رو تست کنی فقط ورزش زیاد انجام بدی تا اونجایی که میتونی. آب زیاد بخوری برا اینکه مصرف آبتو بیشتر کنی آب دتاکس بخوری که خوشمزه تر بشه خاکشیر بخوری تخم شربتی بخوری برا اینکه استخونات قوی بشه شیر رو هرشب کم چربشو مصرف کنی خرما و کشمش همیشه داشته باشی که اگه قندت افتاد مصرف کنی. وسط طناب زدنات برقصی که برات جذاب بشه ورزشت پیاده روی کنی ی ماه که ادامه بدی اینارو عادت میکنی

ایشالله ولی اشتباه تایپ شد خواستم بگم 17 شد 19 ولی اراده کنی حتما حتما حتما کم میکنی فقط شیرینی و بر ...

خدا از دهنت بشنوه.بوونم تا ۶ برسم به ۱۰۰ عالیه

زیاد😐نمیدونم کدومش گرفت فقط میدونم زیاد😂😂

ما یکمم تنبلیم توی ن ز برای اقدام.حالا پریود بشم خوب بشم باز اقدام میکنم تا ببینم خدا چی میخواد