2777
2789
عنوان

کیا عکس رنگی انداختن

351 بازدید | 15 پست

دوستان من تنبلی شدید تخمدان دارم 

زمان مجردیم بدون سیپروترون کامپاند پریود نمیشدم!!! هفته دیگه نوبت دارم برای عکس رنگی از رحم 

۴ماهه دوفاستون و متفورمین و ...میخورم 

کلا خونریزیم خییییلی کم بود این ماه،البته هیچوقت درحالت راه رفتن و ایستادن خونریزی نداشتم تا وقتیکه عذر میخوام برم سرویس..... بنظرتون ممکنه دلیلش چسبندگی باشه؟؟؟؟

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هفت سال تنبلی تهمدان شدید داشتم 

فقط با شش ماه پیاده روی و رژیم سالمخوری خوبه خوب شدم 

باور کن ورزش و سالمخوری درمانته 

همه داروها رو خوردم ولی هیچ کدوم تاثیر دائمی نداشتن 

فقط رژیم سالمخوری و ورزش

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

بری عکس رنگی بت میگه چسبندگیه یانه عزیزم.

درسته عزیزم،اما الان روز دوم پریودمه و اصصصلا خونریزی ندارم فقط عذر میخوام لکه های سیاه...فکر میکنم قطعا چسبندگی دارم که اینجوریه وضعم!!!

خدایا شکرت 
درسته عزیزم،اما الان روز دوم پریودمه و اصصصلا خونریزی ندارم فقط عذر میخوام لکه های سیاه...فکر میکنم ...

نه بخاطر هورمونهاست

وای که من همه اینروزا رو دیدم😑

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

درسته عزیزم،اما الان روز دوم پریودمه و اصصصلا خونریزی ندارم فقط عذر میخوام لکه های سیاه...فکر میکنم ...

نگران نباش گلم

ینی عکس رنگی نرفتی اگ نرفتی برو ک دلت آروم بگیره استرسم نگیر هرمشکلی راه حلی داره

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
عزیزم من هفت سال تنبلی تهمدان شدید داشتم  فقط با شش ماه پیاده روی و رژیم سالمخوری خوبه خوب شدم ...

ای جااانم 

درست میگین ‌

منم باخودم قرار گذاشتم ازین ماه درکنار داروهام ژل رویال و چای عسل گون و دارچین و شیره انگورو معجون و کلا گرمی بخورم تا ببینم خدا چی میخواد،همسرمم قول داده هرروز عصر ببرتم پیاده روی کاملا جدی 🤪 

عزیزدلممم شما بعد از درمان باردار شدین؟با دارو؟ممکنه رژیمتونو بگید؟؟؟ممنون

خدایا شکرت 
نگران نباش گلم ینی عکس رنگی نرفتی اگ نرفتی برو ک دلت آروم بگیره استرسم نگیر هرمشکلی راه حلی داره

ممنونم عزیزززم 

اره حتما...یک ماه دارو درمانی کردم و کلومیفن و امپول و... تجویز کرد دکتر،سایز فولیکولهام خوب بود اما متاسفانه تخمک ازاد نشد و کیست شد!!!!!!!! یک ماهم ال دی و...خورذم تا کیست از بین بره حالا دکتر گفته برم برای عکس رنگی...خودمو سپردم به خدا 

خدایا شکرت 

نه گلم ربطی ب چسبندگی نداره شاید دوفاستون بهت نمیوفته منم پروژسترون میخوردم نمیوفتاد بهم خونریزیم خیلی کم شده بود انگار خون سیاه خشک شده میومد سعی کن پیاده روی کنی ورزش کنی تا پریود بشی بعدشم از سردی رحم میشه اینجوری خون ریزی کم و سیاه سعی کن روغن سیاه دونه بزنی زیر دلت هرشب ماساژ بدی سیاه دونه عسل هم حتما بخور بنظر من ویتاگنوس بخور با رازیانه تا پریود بشی 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
مگه موقع پریودی دیواره رحم نمیریزه؟چه ربطی به لوله هات داره؟

درسته اما خب اون خون غیر از حالت ...  از من خارج نمیشه کاملا غیر عادیه،من اطلاعات کافی و تخصصی ندارم اما همینجوری فکر کردم حتما لوله هام مشکل داره که وقتی ایستادم یا. راه میرم خونی خارج نمیشه...

خدایا شکرت 
ممنونم عزیزززم  اره حتما...یک ماه دارو درمانی کردم و کلومیفن و امپول و... تجویز کرد دکتر،سایز ...

خواهش گلم

انشالله ک حل میشه نگران نباش

توکل کن ب خدا استرسم ازخودت دورکن

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
نه گلم ربطی ب چسبندگی نداره شاید دوفاستون بهت نمیوفته منم پروژسترون میخوردم نمیوفتاد بهم خونریزیم خی ...

وای دقیقااااا همینی که گفتی عزیزم عذر میخوام اما سیاه و خشک و خیلییی کم!!! معجون زنان از قمصر کاشان گرفتم میخورم ببینم چی میشه ...حتما حتما سیاهذونه و ویتاگنوس رو هم امتحان میکنم گلم ممنونم 

خدایا شکرت