2777
2789

من اصفهانیم عاشق نقش جهانم و خرت و پرتای بازارش

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدان نقش جهان و تمام مساجدش و بازارهاش عمارت عالیقاپو    عمارت چهلستون کاخ هشت بهشت  سی و سه پل   پل خواجو   پل چوبی   پل مارنان   کوه صفه   محله جلفا  کلیسای وانک   

بازار که قیمتهاش مناسب باشه کجاهاست 

کل بازار قیصریه خوبه(تو همون میدون) قیمتاش نسبت به پاساژ و جاهای دیگه بهتره

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

اصفهان همه جاش قشنگه

پل خواجو 

میدون امام

کلیسا

مسجد شیخ لطف ا.. 

ناژوان

کوه صفه

باغ پرندگان و باغ گلها

سیتی سنتر

خیلی جا داره برای گشتن

اگه مرگز خرید بخای هست تا پارک و جاهای دیدنی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
اصفهان‌ خوب پول در میاره

کی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
کدوم شب خوبه کدوم روز،شام و ناهار کجاها بهتره

مسجدها و کاخ ها که فقط روز بازه  پلها هم شبش خوبه هم روز ولی شب باصفاس بخاطر نورپردازیش  

ناهار و شامم بستگی به جیبت داره  تو خود میدون نقش جهان  رستوران نقش جهان هست  خیلی رستوران و فست فودی هست من خودم چند ساله اصفهان زندگی نمیکنم دقیق نمیدونم کجا خوبه   توی چهارباغ هم رستوران زیاده   

کوه صفه و سیتی رو شب برید بهتره

باغ و ناژوان و پل را روز برید بهتره

غذاهم کیفیتا همه خوبن  حتما یه بریون بزن