2777
2789

سلام خانوما

من چند روزی هست که به شدت آفتاب سوخته شدم ، اوایل قرمز بود و سوزش داشت ، الان رنگش قهوه ای خیلی تیره شده 

در حدی که واقعا چندشم میشه خودمو نگاه کنم   پوستم کاملا دو رنگ شده ، یه بخشش سفید یه بخشیش قهوه ای ، انگار اون قسمت از پوستم رو از یه آدم آفریقایی بریدن چسبوندن به پوستم 

میخواستم بدونم اگه کاریش نداشته باشم بعد از یه مدت خودش خوب میشه و رنگش برمیگرده یا تا آخرش همینجوری دو رنگ میمونم؟؟😭😭

ميره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خوب میشه حتما نترس

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

کیسه بکش تو حمام

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

پماد زینک بزن من امتحان کردم خیلی زود خوب شد

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

زینک و پمادهای سوختگی هیدرودرم و اینا خوبن خارجیا بهترم هستن اگ برای صورته کرمای خارجی افتاب سوختگی یا لک بعد لیزر هست سریع برطرف میکنه یکم قیمت بالاس 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

مرسی از همه ،، یه لحظه نگران شدم ،، آخه چند تا از سوختگی هام که با قابلمه و فر سوخته بود ، هنوز بعد از سالها جاشون قهوه ای مونده ،،، این آفتاب سوختگیم هم قهوه ایش تقریبا همون رنگ بود ،، برا همون ترسیدم

مرسی از همه ،، یه لحظه نگران شدم ،، آخه چند تا از سوختگی هام که با قابلمه و فر سوخته بود ، هنوز بعد ...

سلام ببخشید رنگ پوستتون به حالت قبل برگشت??پوست صورت پسر منم آفتاب سوخته شده..