2777
2789
عنوان

پنج شنبه کنکور

362 بازدید | 41 پست

سلام من پنج شنبه کنکور دارم.استرسم زیاد شده ، . درصدامم خیلی پایینه نمی دونم قبول میشم یا نه 

همین طوری گیج موندم و ذهنم درگیره که چی بخونم چیکار کنم 

فقط معماری و معماری داخلی میخوام 

اونم تهران. اما میدونم سراسری نمیشه برای همین مجبورم ازاد برم یا غیر انتفاعی ، کدومش بهتره ؟ 

حدس میزنم رتبم 7-10 هزار بشه ، سهمیه ی 5 درصدی دارم البته نمی دونم تاثیر بدن یا نه 

اگه کسی پیشنهادی یا چیزی داره میشه بگه  

برام دعا کنید لطفا 

استرس رتبتو خراب ميكنه 

توكه ميتوني ازاد بخوني پس استرس نداشته باش فقط به عنوان به ازمون نگاه كن همين

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد ازاد بهتره

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤
واقعا ؟ اخه غیر انتفاعی رتبه ی بهتری میخواد که 

نه عزیزم من با رتبه ۵۴۰۰۰ منطقه پارسال مهندسی پزشکی غیر انتفاعی قبول شدم اتفاقا قبولیش راحت تر از ازاده

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤
ازون نظرای عجیب بود  ازاد دوزارم نمی ارزه

ازاد مدرکش از غیر انتفاعی معتبر تره من هر دوشو قبول شدم و خیلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم