2777
2789
گفت چه خبرته? من اینا رو می چینم بین همسایه ها پخش می کنم. منم گفتم اجاره و آب بها و کثیف کاریهاش وا ...

خانومش نیومد چیزی بگه؟ 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماجرا رو به همسرم گفتم و اونم میوه رو برداشت و رفت سراغ آقای نامحترم. پرت کرد تو صورتش و گفت ما گدا نیستیم و تو حق بی احترامی به همسر من نداشتی. اونم عجز و لابه که نه من ترسیدم چیزیش بشه و دیه اش بیفته گردنم!!! وگرنه من نانجیب و خسیس نیستم, التماس که ببرش میوه رو و همسرمم گفت مبارک خودت باشه.

خسته تر از این حرفهام...

رفتم تو حیاط داد زدم و گفتم لطفا فردا مرغ و خروساتون رو از حیاط جمع کنید تو این گرما بوی گندشون مریضمون کرده. قبلا روم نمی شد تذکر بدم و هی تحمل می کردم.

خسته تر از این حرفهام...

حالا میچینه میده به همسایه ها خب شماهم همسایه اید. یا خدا. چقدر مردم بخیل شدند. بخدا من یه جعبه شیرینی خریدم برای خونمون تو مجتمع زندگی میکنیم تا اومدم تو آسانسور شلوغ بود دیدم زشته تارف نکنم برداشتند آسانسور طبقات دیگه هم ایستاد به همین نام و نشون یکیش را نبردم خونمون و اینقدر خوشحال بودم گفتم چقدر خوب شد خدا منو بانی روزی بنده اش کرد. درخت هم که خدا گفته به اندازه روزی بنده بار میده و هرکی رزق و روزی خودشو میخوره. ناراحت نباش گلم.

خاک بر سر خسیسش

ما ی جایی مستاجر بودیم من بچه بودم

تو حیاط درخت گردو بود با اینکه صابخونه خودش ساکن اونجا نبود ولی هر سال موقع رسیدن گردوها میومد و گردوها رو خودش میکند

یبار بچه بودم از تو باغچه گل رز چیدم پسرش اومد هوار راه انداخت ک چرا چیدین من میخاستم بچینم ببرم سر قبر بابام

هنوزم که هنوزه یادمه

خدا لعنتشون کنه

خاک بر سر خسیسش ما ی جایی مستاجر بودیم من بچه بودم تو حیاط درخت گردو بود با اینکه صابخونه خودش ساک ...

اخی عزیزم😓😓💗💗💗

الهم عجل لولیک الفرج .....💔💗💗💗❤❤❤🙏 امسال باید حاجتمو ازت بگیرم اقا جووون❣❣❣❣
حالا میچینه میده به همسایه ها خب شماهم همسایه اید. یا خدا. چقدر مردم بخیل شدند. بخدا من یه جعبه شیری ...

اصلا کاری کرد که از انسانیت ناامید شدم. مثلا خیر ندیده ادای مذهبی ها رو در میاره. منم گفتم حرامه حرام من رضایت ندارم آب بها رو من بدم و استفاده اش واسه دیگرون باشه.

خسته تر از این حرفهام...