2777
2789
عنوان

وای من همش ته دلم ضعف میره

3285 بازدید | 22 پست

من هی گشنم میشه😣میخوام کم بخورم که لاغر بشم ولی همش گشنم میشه....هیچی تو خونمون ۲روز بیشتر نمیمونه همه رو میخورم

از خودم عصباااانی امممم

چی میخوری حالا.من گشنمه نمیدونم چی بخورم ولی

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آز تیرویید بده .شاید پرکاره

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

منممممممم اصن هرچی میخورمااااااا بازم میخوام انگار معده ام سوراخه 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 
چی میخوری حالا.من گشنمه نمیدونم چی بخورم ولی

ظهر کوبیده مرغ درس کردم ۲بار خوردم ازش😔

دوباره الانم برداشتم نون و پنیر و بادوم خوردم😔 دوباره دلم ضعف میره

هر وقت گشنت شد یه لیوان اب بخور ، خیلی از این گرسنه بودن ها عصبیه باید معده رو گول زد 

اتفاقا فیبر خریدم....روم کارساز نیس😔

واقعا هم فک میکنم عصبی باشه