2777
2789
عنوان

دلم گرفته

115 بازدید | 14 پست

😓😓😦دخترم ٦ماهش بود ك فهميدم حامله ام ...امروز ٤ماهم تمومه رفتم سونو گرافي اين يكي هم دختر شد

شوهرم انقد ناراحت انقد ب خودش بدو بيراه گف انقد غر زد ك من ديگه هيج دلخوشي تو زندگي ندارم هرچي از خدا خواستم بهم برعكس داد ميگه من خجالت ميكشم ديگه با دوتا دختر از خونه برم بيرون ميگه ديگه بچه اولمم دوس ندارم....

من همون روزي ك فهميدم خواستم بندازمش ولي شوهرم نذاشت گف تو نميتوني بدنت ضعيفه گناه دارد اگه بندازيم اين بچه جگر منه ازاين حرفا 

حالا امروز من با ي تن ضيعف ي بچه اي ك تازه راه افتاده ي عالمه كاري ك دارم ي بچه تو شكم اينجوري شد حالم

حالم اصلا خوب نيست نميتونم با هيچكس درد دل كنم خيلي خيلي بدم از دست حرفايي شوهرم ازاينكه الان بايد همراهم باشه ولي نيست بايد كمك حالم باشه ولي نيست  من خودمم دوست داشتم جنسم جور باشه ولي خب خدا نخواست عب نداره انشالله سالم و صالح باشه  دوتاشونو خدا برام حفظ كنه انشالله خوشبخت بشن ...برام دعا كنيد بتونم شوهرمو تحمل كنم اخه من باي بچه و يكي ديگه تو شكم الان چكار كنم طلاق بگيرم 😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همه همینن 

عزیزم منم ۲تا دختر دارم شوهرم حتی گف سقطش کنم ولی الان از دختر بزرگمم بیشتر دوسش داره

حالتو کاملا درک میکنم منم خیلی غصه خوردم ولی عزیزم جووونی و بازم فرصت داری میتونی چن سال دیگه وقتی بچه هات بزرگ شدن ای وی اف کنی و پسر بیاری

عاشق دخترامم😍😍😍

فک کنم شوهرت از زمان قاجار یادگاری مونده   تو بااین حرفا خودتو ناراحت نکن عزیزم...بگو باید از طرز فکرت خجالت بکشی

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
مردا همه همینن  عزیزم منم ۲تا دختر دارم شوهرم حتی گف سقطش کنم ولی الان از دختر بزرگمم بیشتر دو ...

اصلا ديگه ب بچه فكر نميكنم  حيف جووني ادم نيست خدا همين دوتارو برام نگه داره

اصلا ديگه ب بچه فكر نميكنم  حيف جووني ادم نيست خدا همين دوتارو برام نگه داره

میدونم پسر رو برای دل شوهرت گفتم ک انقد پسر دوس داره

تاپیکی ک برای دختر اولتو زده بودی خوندم شوهر تو کلا پسریه ولی شوهرمن اینجوری نیست عاشق دخترامه و حونشو براشون میده ولی میگه دلم میخاد پسرم داشته باشم

عاشق دخترامم😍😍😍

قرن بیست و یک و افکار دوران جاهلیت🤐🤐🤐🤐

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹