2777
2789
عنوان

گوشی تو رنج 5 تومن چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هونرا منظورته خیلی گوشیای سنگینین چون بدنش فلزه

هونر دامادم تازه خرید اصلا سنگین نیس

خود هواوی میت تن لایت خاهرم بهمن۹۶خرید ک خوب الان فک نکنم داشته باشن مدلای جدید تر اومده هم حافظه هم کیفیت همه چیش عالیه

ب نظرم۵تومن واس گوشی زیاده

مگر اینک مث من عشق ایفون باشی  

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
قیمت ۴تومنه دوربینش برام خیلی مهمه موندم بینa9 واپل 

اپل من دوستم داره مدلشو نمیدونم دوباره دقیق😂

والا از دوربینش خوشم نیومد

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
سری A سامسونگ! دیگه حالا سری چندومش ب خودت بستگی داره! از نظر حافظه، دوربین، خوش دست بودنش، و....

میگن سری aمیان ردس اس و نوت پرچمدارن نوت که خیلی گرونه اسم که دارم

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
A50 بخر خواهر a30خریده حدود ۳.۵.ولی آ۵۰ وآ۷۰ از اون پیشرفته تر ونزدیک پنج میلیونن

فکر کنم تولید ماه گذشته ان ۲۰۱۹

خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار
هونر دامادم تازه خرید اصلا سنگین نیس خود هواوی میت تن لایت خاهرم بهمن۹۶خرید ک خوب الان فک نکنم داشت ...

ایفن استفاده نکردم کارکردن باهاش راحته مثلا هر برنامه ای که تو اندرویدهست ‌iosشم وجود داره؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
ایفن استفاده نکردم کارکردن باهاش راحته مثلا هر برنامه ای که تو اندرویدهست ‌iosشم وجود داره؟

اره باس از اپ استور دان کنی

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...