2777
2789
عنوان

گوشی تو رنج 5 تومن چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
انصافا عالیه گوشی قبلیم A7بود قابل مقایسه نیستن

منم اول A7 میخاستم ولی a50.ک دیدم پشیمون شدم a50 خیلی بهتره

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
انصافا عالیه گوشی قبلیم A7بود قابل مقایسه نیستن

کیفیت دوربینش خوب بود؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوآوی p10 پلاس و میت 10 پرو

آنر x8

شائومی ردمی نوت 7

الجی  جی 6  یا الجی جی 6 پلاسعالیه

a9 سامسونگ

اینا همشون عالین از هر نظر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میگن سری aمیان ردس اس و نوت پرچمدارن نوت که خیلی گرونه اسم که دارم

هرکی نوت گرفته پشیمون شده!

بعد از اون اتفاقی ک واسه سری نوت افتاد همه میترسن برن سمتش!

ولی الان سری A خیلی خوب داره جلو میره! همه راضین!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
بستگی داره چه مارکی بخوای خواستی من برات میارم زیر قیمت

کجایین شما؟اینقدر گوشیای فیک زیاد شده ادم میترسه

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
قیمت ۴تومنه دوربینش برام خیلی مهمه موندم بینa9 واپل 

آیفون6sپلاس بگیر.نو ک نیست دیگه ولی تمیز و درحدمیتونی پیداکنی

❤خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که کم آوردم ولی دستمو گرفتی و رهایم نکردی...❤
الان قیمته s7پلاس ۱۲۸گیگ چقدره؟

آیفون؟ 

7 و 7 پلاس داره

از 7 تومن تا 10 تومن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔