2777
2789
عنوان

کمک لطفا باردارم یانه

140 بازدید | 29 پست

سلام خوبید من همیشه 8 به 8پریود میشدم و8اردیبهشت پ شدم و10 یه مسافرت رفتیم 3 قرص ال دی خوردم وبعدش تادوروز خبری نبود وبعداون شدم تا 17 اردیبهشت وموقعی که تمام شد اقدام بارداری داشتم تاخرداد که اصلا هیچ پ نشدم وفقط 26 خرداد یه لکه بینی ویه مدت تست دادم منفی تاامروز تست دادم یه خط پررنگ روی cویه خط کم رنگ رو Tوتست صبح انجام دادم قبلا فقط cمشخص میشد یعنی هسم بگید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اجی عکسو نگاه مال دیروزه صبح خوب وشبش دوباره تست زدم جواب داد وامروز صبح باادرار دوم تست زدم باز ...

والامنکه‌خودم‌اعتقادشدیدب‌این‌تستادارم‌براخودمم‌چن‌روزپیش‌مثبت‌شد

وقتی چندتا بی بی مثبت داری بنظرم حتما آزمایش بده. دلتم روشن بگیره انرژی منفی خیلی بده

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
سلام عزیزم امکانش هست باردارباشی چون خیلی کمرنگ دوروز دیگه ی دونه بزن منم عین شما بود پریروز ی بی بی ...

عزیز حالا مال شمامثل من هاله انداخت دروس ولی من امروز صبح هیچی نشون نداد