2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای فضول

936 بازدید | 29 پست

من شاغلم..ساعت کاریم رو با شوهرم هماهنگ می کنم یعنی 1تعطیل کنم تا ساعت2کارم رو طول میدم تا شوهرم هم کارش تموم بشه بیاد دنبالم..2/5می رسیم خونه..معمولا یا از شب قبل ناهارم درست میکنم یا چیزی مثل ماهی باشه همون موقع سرخ می کنم تازه می خوریم..جدیدا شوهرم کبدش چرب شده به خاطر خوردن ترشی زیاد و آب سرد..حالا دیشب خونه پدر شوهرم بودیم خواهر شوهرم میگه همکارت میگه(همکار شوهرم):زنت برات غذا درست نمی کنه؟ همش تو محل کاری!!!اون یکی خواهر شوهرم از اون ور پرید گفت:اصلا ظهرا زنش خونه نیست که غذا درست کنه....من خیلی ناراحت شدم ولی جوابی ندادم...یعنی اینقدر شوکه شدم که لال شدم..فقط به شوهرم نگاه کردم...امروز همش با خودم میگم کاش جواب داده بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید میگفتی همکاراش خیلی بیخود کردن که اولا تو زندگی ما دخالت میکنن دوما حرف نادرست و بی ربط میزنن ضمنا خیلیم خاله زنک و حال بهم زنن.اینطوری غیرمستقیم حرفتو به خودشون زده بودی دعوا هم نمیشد

خوب جواب میدادی میگفتی شما توخونمونی ک میگی! به شوخرت بگو بهش بگه 

به شوهرم گفتم چرا تو چیزی نگفتی؟ میگه ازشون خداحافظی نکردم تا بفهمند کارشون اشتباه بوده..یعنی فهمیدند؟؟!!!  

عزيزم در اين جور مواقع جواب بده،نذار رو دلت بمونه!

ميتونستي به خنده بگي : اتفاقا بس كه غذاهاي من خوشمزه هستند و زياد ميخوره كبدش چرب شده،چكار كنم،ميگه هيچكس دست و پنجه خانوممو نداره آخه

البته بهترين حالت اينه كه خود شوهرت جلوشون دربياد تو اينجور مواقع

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)