2777
2789
عنوان

روغن خراطین حجم دهنده اندامها

37394 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها کسی هست که از روغن خراطین برای حجم دهی به قسمتهای مختلب بدن استفاده کرده باشه و نتیجه مثبت گرفته باشه ؟ 

میخوام بدونم واقعیه یا نه ؟ 

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 

واقعیه ولی اصل باشه 

از آدم مطمئن بخرین

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن خراطین رو از کرم خاکی میگیرین پایه روغنش هم یا کنجد هست یا زیتون

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
روغن خراطین رو از کرم خاکی میگیرین پایه روغنش هم یا کنجد هست یا زیتون

آره ولی روغن خراطینی که چیزی به اسم پایه داشته باشه میگن از درصد تاثیر گذاریش کم میکنه

آره ولی روغن خراطینی که چیزی به اسم پایه داشته باشه میگن از درصد تاثیر گذاریش کم میکنه

واسه سینه رو نمیدونم ولی واسه لب ک هیییچ فایده ای نداره

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴
اصله صد در صد جوریه که تفاله های کرم هنوز تو روغنه شما استفاده کردی خودت ؟

من تعریفشو از بچه های اینجا شنیدم حتی یکی عکس قبل وبعد حجم گیری لباش رو گذاشته بود

منم خریدم از اشنام خریدم ولی بهش مشکوکم اشنامون میگه هرکی برده راضی هست ولی برای من بوی تند کنجد میده قرمزم هست در حالیکه همه سایتها نوشته قهوه ای است بوی بدم میده دیگه روم نشد بهش بگم اینجوری خوندم گفتم چن نفر داشتن گفتن اینجوریه

گفت ببر خیالت راحت ولی منکه تغییری ندیدم ولی چون پول دادم دارم استفاده میکنم مثلا هندی هست شیشه شم تیره بود توش معلوم نبود وگرنه نمیخریدم بعد خرید دیدم قرمز هست بوشم که باز کردم دیدم بوی کنجد میده

من تعریفشو از بچه های اینجا شنیدم حتی یکی عکس قبل وبعد حجم گیری لباش رو گذاشته بود منم خریدم از اشن ...

چند میل خریدی و چند ؟

حتما باید پایه داشته باشه چون کرم خاکی که روغن نداره حتما باید با کنجد یا زیتون درست بشه امیدوارم کامل رسونده باشم 

به سرچی تو گوگل بکن متوجه میشی بعدم آدم اگه بدش نیاد میتونه تو خونه درست کنه هوای بارونی کرما از باغچه ها میان بیرون میشه جمعشوون کرد

نامزدم برا من از دی جی کالا خرید نمیدونم اصل بود یان برا گونه میخواستم من یه ماه زدم باید سه ماه بزنی جوشای ریز زدم ولی یه کمی گونه دراوردم دیدم صورتم پرجوش ریز شد قطع کردم یه هفته ای رف جوشام

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
نامزدم برا من از دی جی کالا خرید نمیدونم اصل بود یان برا گونه میخواستم من یه ماه زدم باید سه ماه بزن ...

عه پس واقعا تاثییر گذاشت تو یه ماه؟