2777
2789
عنوان

بیاییدببنید بنظرتون قشنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 115 پست
قیمت تسبیح‌رو‌میگی عزیزم خیلی نازن 

قابلتو نداره عزیزم

تسبیحا ۱۶تومنه

یه کاره جدید عست تا حالا توی بازار نیومده 

من فمده برل مغازه ها درست میکنم خیلییی استقبال کردن

همسرم عشق و احساس منه♡پسرم دنیای منه♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابلتو نداره عزیزم تسبیحا ۱۶تومنه یه کاره جدید عست تا حالا توی بازار نیومده  من فمده برل مغا ...

چ خوووب من تهرانم هزینه ارسال چقدره؟؟ 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
بنظرم برای فروشش برید دبستانهای دخترونه بعنوان گیفت جشن تکلیف .... یهو ۱۰۰۰۰ تا سفارش میگیری تو کل ...

برا مغازه ها سفارش زیاد دارم

ولی اینم فکر خوبیه مرسی از پیشنهادتون😘😘😘

میشه چندتا عکس دیگه بذاری

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
چ خوووب من تهرانم هزینه ارسال چقدره؟؟ 

پست عادی ۶تومنه

و پست پیشتاز ۹

مدل های زیادی هم دارم و همینطور نشانگر های قران الان مدل های دیگه هم میفرستم ببینید

پست عادی ۶تومنه و پست پیشتاز ۹ مدل های زیادی هم دارم و همینطور نشانگر های قران الان مدل های دیگه ه ...

خب من چ جوری باید سفارش بدم 

قرآنم دارید؟؟؟

۱۶تومنه عزیزم تنوع بالایی دارن اگه خواستید توی واتساپ یا ایتا براتون مدل های دیگه رو میفرستم

نسبیح تنها ۱۶ تمن؟میخوام بخرم درخواست میدم قبول کن 

اگ نمیفهمی حرفمو ریپلی،نکن فقط حوصلت نی