2777
2789
عنوان

کنکور

203 بازدید | 19 پست

سلام من کنکوری ۹۹ هستم خیلی سردرگم هستم و همش برنامه میچینم ولی اجراش نمیکنم میخوام یه ماه بزارم واسه ریاضی و فیزیک پایه و ماهای باقی مونده رو زیست وشیمی و عمومی بخونم آخه من محاسباتیم خیلی ضعیفه و زیست وشیمیم هم زیادی خوب نیست ولی بدتر از ریاضی فیزیک نیستن دیگه 

به نظر شما چکار کنم ? آخه واقعا نمیتونم چند تا درس اختصاصی و عمومی باهم بخونم و تست بزنم لطفا راهنمایی کنین و اینکه گرفتن مشاور هم خوشم نمیاد واقعا باهاش برنامه هام جور در نمیاد چون داشتم قبلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ نظام قدیمی باید آب دیده باشی و دیگه روال کارو حفظ باشی

اگ جدیدی درخواست دوستی بده راهنماییت کنم

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

نه اینجوری نخون موازی پیش ببر اینجوری اذیت میشی یه درس ضعیف رو با یه در قوی تو برنامه روزانه ات بزار و اول بخون بعد است بزن اخر هفته ها هم تستا رو دوباره بزن و مرور کن

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

دوتا درسو نزار یه ماه کامل

چون بعدا یادت میره 

دوتاشو تو یه روز بزار 

یه درس عمومیم اضافه کن 

تا یه ماه اینجوری پیش برو بعدش یه درس دیگه اضافه کن 

تا اخر تابستون بکنش ۶ ساعت

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

عزیزم خب وقتی خودت سردرگمی و نمیتونی برنامه ریزی کنی یه مشاور خوب و باتجربه میتونه کمکت کنه دیگه چون فرصت برای ازمون و خطا نداری باید کسی ک این راهو رفته بهت نشون بده مسیرو

..درستش اینه ک تو یه روز انواع درسا باشه نه اینکه یه ماه این یه ماه اون

از بازار برتامه تیک(تیم یک رقمی های کنکورو) دانلود کن خیلی بدردت میخوره هرسوالی خواستی بهت پاسخ میدن ادرس تلگرامسون@tikschool فکنم ولی اول خوده برنامه تبک رو دانلود کن از بازار 

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
دوتا درسو نزار یه ماه کامل چون بعدا یادت میره  دوتاشو تو یه روز بزار  یه درس عمومیم اضا ...

فقط ۶ ساعت؟؟؟؟؟

با شش ساعت ک به هیچ جا نمیرسه دیگ اخر تابستون باید راحت دوازده رو پر کنه

البته اگ برای رشته های خوب برنامه داره

مارو دور ننداز  

استارتر اینکار خیلی غلطه اگ نظام جدیدی باید دهم و یازدهمتو دوره کنی در کنارش یک یا دو فصل از درسای اختصاصی دوازدهم هم بخونی

در ضمن یه درسو یه ماه بخونی هم زود خسته میشی و هم اخر تابستون یادت میره و انگار ک اصلا نخوندیش

مارو دور ننداز