2777
2789
عنوان

اگه.....!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خواست

منم امروز خوردم ولی بازم دلم خواست

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
وای😂عجب زرنگی هستی

😂😂😂😂چکار کنم خب نمیتونم ازشون بگذرم

ما مهندس ها یا راهی خواهیم یافت

یا راهی خواهیم ساخت😜😜

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
یدونه گفتنا😂

منظورم کلا تو این سبکه

ولی نهایتا ماکارانی 

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
😂😂😂😂چکار کنم خب نمیتونم ازشون بگذرم ما مهندس ها یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت😜😜

به به مث خودم مهندسی ک😆

البته من مهندس بازنشسته شده توسط خودم هستم😁

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
واقعا؟چطورمهم نیس اخه😩

میوه رو به غذا ترجیح میدم عااااااااشق میوه هام .........بیشتر وقتا با میوه خودمو سیر میکنم ..غذا نمیخورم ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
میوه رو به غذا ترجیح میدم عااااااااشق میوه هام .........بیشتر وقتا با میوه خودمو سیر میکنم ..غذا نمی ...

چ جالب وخیلیم خوب.. من برعکس زیاد اهل میوه نیستم

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡