2777
2789
عنوان

اگه.....!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 56 پست
واسه یبوست کیوی وانجیرخیلی خوبه مخصوصا کیوی  الو قرمزم خوبه

هر چی بگی امتحان کردم باورت میشه امروز یه کیلو زرد آلو خوردم انگار نه انگار ..میخوام برم چکاپ کامل بدم ..همه چیزم ریخته بهم 😫😫😫

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اخی عزیزم انشاالله زودتر رو به راه شی به میوه خوردنت ادامه بده همش اوکی میشه

ممنون دوستم..فکر کنم باید تا صبح قیامت میوه بخورم تا خوب بشم .....😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بگی امتحان کردم باورت میشه امروز یه کیلو زرد آلو خوردم انگار نه انگار ..میخوام برم چکاپ کامل ب ...

ای بابا ...

بابای منم این مشکلوداره طفلی اصلاافتضاح الو قرمز خورد بهتربود ی مدت باز...

خیلی بده😥

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
ای بابا ... بابای منم این مشکلوداره طفلی اصلاافتضاح الو قرمز خورد بهتربود ی مدت باز... خیلی بده😥

خیلی درد بدیه ..من به خاطر دا رو هام هست بیشتر ...😩😩😩

خیلی درد بدیه ..من به خاطر دا رو هام هست بیشتر ...😩😩😩

پس باید زیاد اب بخوری روزی ۸لیوان میخوری؟میگن روزا باید۸لیوان ابخورد ازصبح تاغروب..بعد چون داروهم میخوری حتما اب زیادبخور.انشاءالله هرکی این مشکلو داره خوب بشه 

پس باید زیاد اب بخوری روزی ۸لیوان میخوری؟میگن روزا باید۸لیوان ابخورد ازصبح تاغروب..بعد چون داروهم می ...

آب میخورم زیاد ولی چه فایده ...

آب میخورم زیاد ولی چه فایده ...

ی پودریم ام هست دخترخالم ازداروخونه گرفته بود دکتربهش گفته بود اون براش اوکی شده بود ولی واسه بابام ن..امتحانش کن اونم

ی پودریم ام هست دخترخالم ازداروخونه گرفته بود دکتربهش گفته بود اون براش اوکی شده بود ولی واسه بابام ...

من نمیتونم همین جوری بخورم ..عرق کاسنی واسه کبدم میخوردم چون با داروهام تداخل داشت حالم بدتر شد ..باید برم دکتر یه فکر اساسی واسم بکنه ..من همه جام مشکل داره ..😊😊

من نمیتونم همین جوری بخورم ..عرق کاسنی واسه کبدم میخوردم چون با داروهام تداخل داشت حالم بدتر شد ..با ...

اره پس بری دکتربهتره. انشاءالله همه چیت خوب میشه عزیزم😍