2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد ميزناهارخوريم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 41 پست
دوتاش تيره چهارتاش روشن

چند گرفتی اماده شد میفرستی عکسشو منم لایک کن میخام بخرم ست مبلشم بود 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
‌الان یکی میاد میگه میخواستی پز بدی عکس میزت گذاشتی 😶😶😶😶

نه بخدا

انقدر ك ترديد داشتم و ازش مطمئن نبودم گذاشتم

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونه اي ٤٥٠  ميزشو از جاي ديگه گرفتم

اکی من میخام میزشو ریلی بخرم  جمع میشه چون خونم کوچیکه توهم میتونستی اینکارو کنی .ولی ۶ تا صندلی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
شوهرم ميگه سلیقه ت خوبه قشنگه.انشاءالله همیشه به شادی ازش استفاده کنید و پر برکت باشه

ممنون از شما و همسرتون

اکی من میخام میزشو ریلی بخرم  جمع میشه چون خونم کوچیکه توهم میتونستی اینکارو کنی .ولی ۶ تا صندل ...

خونه منم كوچيكه اول چهار نفره سفارش دادم بعد گفتم خونمونو عوض كنيم بايد باز عوضش كنم واس همين شش نفرش كردم مبلم هم پنج نفرست  

چند گرفتی اماده شد میفرستی عکسشو منم لایک کن میخام بخرم ست مبلشم بود 

دونه اي ٤٥٠ عزيزم من مبلمو از جاي ديگه گرفتم اين مدلش ب هر مبلي مياد فك كنم

هرچی به شوهرم نشون میدم میگه نه زشته اینو نشون دادم گفت قشنگه فقط همین رنگش نه توسی از بس میگم توسی ...

واي همسر منم ب طوسي حساس شده انقد عشق طوسي هستم آخه خدايي تو وسايل خونه طوسي واقعا شيكه مخصوصا ك منم خونم كوچيكه

واي همسر منم ب طوسي حساس شده انقد عشق طوسي هستم آخه خدايي تو وسايل خونه طوسي واقعا شيكه مخصوصا ك منم ...

مبلتم توسی گرفتی  عکس اونم بعد بزار .اره واقعا زیباست تو گوشیم پر از خونه های سفید و توسیه🤣 من پرده ام قهو هایه  تیره به نظرت مبل و میز ناهار خوریو توسی بگیرم بد میشه .فرشم کرم با یه کم ابی توش داره .

مبلتم توسی گرفتی  عکس اونم بعد بزار .اره واقعا زیباست تو گوشیم پر از خونه های سفید و توسیه🤣 من ...

نميدونم والا ب پردت بياد طوسي يا نه فك نكنم بد شه عكس مبلمو فرستادم همين رنگو سفارش دادم صندليهام چهار تاش رنگ كاناپه هستش دوتاش رنگ مبل تكي

نميدونم والا ب پردت بياد طوسي يا نه فك نكنم بد شه عكس مبلمو فرستادم همين رنگو سفارش دادم صندليهام چه ...

خیلی ناز مبارکه مبلتو چند گرفتی .پردهات چه رنگیه توسی

خیلی ناز مبارکه مبلتو چند گرفتی .پردهات چه رنگیه توسی

مبلمو واقعا يادم نيست فك كنم ده و هشتصد بود اگه اشتباه نكنم

پردم سفيده عزيزم شيد زدم يه نوع زبرا هستش