2777
2789
عنوان

خانومای با حوصله بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 37 پست
به خدا نزارید مردا تنها برن سفر رفته بودیم شمال دوتا مرد باچهارتا دختر اومده بودند حال می کردند یکیش ...

خیالم از اینکه جای درستی رفته و با آدمای درستی رفته راحته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یه روز بره من ده روز میرم تا بفهمه ک نباید بره .نگید حق داره بادوستاش بره و فلان .....من تو مخیل ...

خوش به حالت من دوست صمیمی ندارم که باهاش برم جایی خیلی دوست دارم کارشو تلافی کنم چون دوست نداره تنها جایی برم 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
بالاخره اونم به وقت واسه خودش و دوستاش احتیاج داره چون ازدواج کرده دلیل نمیشه که نتونه زندگی کنه همو ...

منی ک شوهرم نمیزاره جایی برم خودشم نباید بره

اگه بزاره منم با دوستام برم مسافرت اونم بره

اگه اولاشه یادش بده که اون رفته توام میتونی بری

سری پیش از دماغش دراوردم از یه طرفم رفیق باز نیست من دوستی ندارم که باهاش برم😧

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
دوست صمیمی نمیخواد که دوست سر کار همسایه یا کسی

نمیذاره برم خیلی حساسه 😐😐پس غلط میکنه خودشم میره😣😣😣

منی ک شوهرم نمیزاره جایی برم خودشم نباید بره اگه بزاره منم با دوستام برم مسافرت اونم بره

آره دیگه این حرف حق نیست اما اگه واقعا تو دلت مشکلی نداری با قضیه بهتره بخاطر مقابله به مثل مخالفت نکنی چون خیلی به زندگی کمک میکنه انگار مثل یه پاکسازی ذهنی میشه که یه مدت دور باشین از هم ولی اگه مشکل داری میتونی مخالفت کنی

آره دیگه این حرف حق نیست اما اگه واقعا تو دلت مشکلی نداری با قضیه بهتره بخاطر مقابله به مثل مخالفت ن ...

چرا مشکل دارم ن با مسافرت اون بلکه بخاطر نداشتن ازادی من.بعدشم وقتی دوتا نی نی کوچیک تو خونه هست چراباید بره