2777
2789
عنوان

خانومای با حوصله بیاین

207 بازدید | 37 پست

شوهرم با دوستاش دیروز ظهر رفتن تفریح هنوز هم برنگشته از این عادتا قبلا هم داشته هر بار میخوام سعی کنم نشون بدم که برام مهم نیست رفتی امدی نمیتونم چجوری میتونین حوصله به خرج بدین و غر نزنین آخه بگو جونت در میاد زن و بچتو ببری بیرون اصلا دلم ازش خیلی پره جمعه ها میگم بریم خرید میگه نه جمعه ها من تعطیلم میخوام برم بیرون آخه یکی نیست بهش بفهمونه خوب با زن و بچت برو بیرون از دیروز بهش زنگ نزدم فقط یه بار زنگ زدم ببینم رسیده یا نه ظهر زنگ زده زنگ نمیزنی خبری ازت نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من صبح رفته الانم تو راه برگشته رو خودم کار کردم برام مهم نباشه😐😐

منم سعی میکنم برام مهم نباشه اما نمیتونم اصلا به روش نمیارم اما رو اخلاقم تاثیر میزاره

منم سعی میکنم برام مهم نباشه اما نمیتونم اصلا به روش نمیارم اما رو اخلاقم تاثیر میزاره

وااای منکه منتظرم منفجر شم😦😦😦

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
من ی سری شوهرم با دوستش رفت شمال زهرمارش کردم  هردم میرفت توام عزیزم با دوستات وقت بگذرون ب ...

بخدا سری قبل بدجوری مریض بودم رفت از دماغش اوردم تا مدتها هم سر سنگین بودم باهاش آخرم مقصر شدم