2777
2789
عنوان

بچه ها یه خبر مهم لطفابیاین

335 بازدید | 17 پست

سلام خوبید من همیشه 8 به 8پریود میشدم و8اردیبهشت پ شدم و10 یه مسافرت رفتیم 3 قرص ال دی خوردم وبعدش تادوروز خبری نبود وبعداون شدم تا 17 اردیبهشت وموقعی که تمام شد اقدام بارداری داشتم تاخرداد که اصلا هیچ پ نشدم وفقط 26 خرداد یه لکه بینی ویه مدت تست دادم منفی تاامروز تست دادم یه خط پررنگ روی cویه خط کم رنگ رو Tوتست صبح انجام دادم قبلا فقط cمشخص میشد یعنی هسم بگید؟ 

بارداری گلی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری  دیگه

مبارکه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
واقعا

اره عزیزم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

منم لکه بینی داشتم تست زدم منفی بود

ینی امید داشته باشم؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
فکر کردم در مورد مهنوش صادقی همسر دوم آقای مهدی هاشمی هس 😉

واقعا؟گلاب آدینه که ماهه چراآخه؟منبعت موثقه عزیز؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...