2777
2789
عنوان

فال حافظ

159 بازدید | 33 پست

دخترا بیاین یه سایت بهتون معرفی کنم برای فال حافظ

من ک میگیرم اکثرا درست میاددددد

لینکش رو میدم شما هم بگیرید ولیییییی به شرط اینکه بیاین اینجا بهم بگید چقدر درست بود واقعیت داشت

پ.ن:باید فیلت. ر شکنتون روشن باشه نمیدونم چرا جدیدا فیلت .ر شده

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://hafezdivan.blogpars.com

حتما بعدش بیاید نظرتونو بگید

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
من همیشه از اینجا فال میگیرم بهتر از جاهای دیگس بار اخر خیلییی راست بود

خیلیییییی خوبههههههه اصلا صاف میزنه وسط خال

من فی شکن  ندارم چه فی شکنی نصب کنم؟

من ultrasurf دارم

ولی نیت کن برات بگیرم

آره منم ندارم😢😢

عزیزم شما هم نیت کن برات بگیرم

ان شاءالله با ارامش و دعای شما من زندگیم رو روال بیوفته

من بدون فی  گرفتم 

خوب بود 

چرا فی رو نمیشه کامل نوشت 😂😂😂

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم شما هم نیت کن برات بگیرم ان شاءالله با ارامش و دعای شما من زندگیم رو روال بیوفته

انشاالله دعاگوت هستم

تیکر عروسیمه انشاالله تاپایان تیکر عروسی کرده باشم برام دعا کنید ممنون میشم😍😘