2777
2789

تو رو خخخخدا فقط اگه ۳۲ یا ۳۴ دارید و مستاجرید جواب بدید...

من میخوام یخچال ساید بخرم، ولی میدونم که ساید کوچیکتر از ۳۲ اصلا به درد نمیخوره و جا نداره...

(منم تنبلم، جا زیاد نیاز دارم واسه ذخیره مواد😉)

حالا بابام میگه یکی از فامیلامون که واسه اولین بار بعد از خرید یخچالشون اسباب کشی کردن، بهش گفتن یخچال انقدری نخرید... ما پدرمدن دراومد تا یخچال رو آوردیم تو خونه...(خونشونم طبقه همکفه...

ولی دراشون فوق العاده کوچیکه...(در خونه و آشپزخونه)

(اصلا من فکر میکردم یخچالشون رد نمیشه)

ولی اینو گفتن، حالا بابام میگه بهش فکر کنید، شما مستاجرید، پس فردا بخواید عوض کنید، نمیتونید به فکر عرض راه پله باشید، فقط باید به فکر این باشید که پولتون میرسه فلان خونه رو بگیرید یا نه...

حالا لطططفا... خواهشاااااا در مورد یخچال کوچیکتر، و مدل دیگه چیزی نگید... چون خودم میدونم.

فقط اگه ساید ۳۲، ۳۴ دارید و مستاجر هم هستید لطفا تجربتون رو بگید...

ممنونم از همگی...

درب های یخچال هم میدونم باز میشه...

واسه هررررجایی درباشونو باز میکنن...

ولی باز بدون درب هم بزرگه و جابه جاییشون سخت...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بقیه حرف نزنن که ازیخچال ساید ندارن .راست میگه بابات هرسال چطوری میکشی این طرف واون طرف من که یخچالم کوچیک یعنی کوچیک نیست ساید نیست پدرموم درمیاد 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

من دووو دارم 33فوت 

ایندفعه که جابه جا شدم مجبور شدم درهاش و باز کردن

که یه ال ای دی برای چراغ بالاش سوخت

بله ساید هم سنگین هست هم جابه جایی اش واقعا دردسر داره 

ولی شدنی هست

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

اغلب کابینت خونه ها جای یخچالش واسه سایده من که یه راحتی جا به جا شدم شوهرم خودش دراشو باز کرد پیچید لای فوم جا به جا شدیم رفتیم طبقه پنج 

دراش که باز شد داخل اسانسور جا شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بیست ملیون میخای بدی یخچال ؟

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
ساید نگیر همه پشیمون شدند بعد خرید پایین فریزر بالا یخچال سامسونگ بگیر پهن هست وجادار من که راضی ام ...

من دارم اصلاپشیمون نیستم 

بعصیامیگن میان براشون بازمیکنن ومیبندنشون نهایتا

خوبه ک همه چی رو میدونی عزیزم . ولی بحث جابجایی و راه پله و اینا بکنااااار . مهم جاشدنش تو اشپزخونه س . چ خبره این سایز ی 28بخر کارتم راه میندازه وخوبه . قرار نیست عیالواری زندگی کنید ک . بفکر جیب پدرتونم باشید الان 32فوت الجی 27میلیون!!

من دارم اصلاپشیمون نیستم  بعصیامیگن میان براشون بازمیکنن ومیبندنشون نهایتا

منم دارم راضیم شوهرم خودش باز میکنه باز کردنش راحته فیلم باز کردنش تو اپارات هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود