2777
2789

بچه ها مامانم يه جرياني را واسم تعريف كرد اتفاق افتاده واقعا ادم وحشت ميكنه.

نميدونم اينجا كسي خبردار شده يا نه

يا كسي از فاميل هاي اين خانم اينجا هست يا نه 

و نميدونم ماجرا را كامل درست تعريف ميكنم يا نه 

يه خانومي اطراف شهر ما دوتا بچه داشته بعد چند روز پيش يه بچه هاش را با بالش خفه ميكنه و يكيشون را ظاهرن با روسري دور گلوش را روسري ميندازه و خفش ميكنه و بعد خودش هم طناب دار را اماده كرده بوده كه خودكشي كنه ولي ظاهرن همسايشون از روي پشت بوم متوجه طناب دار ميشه و زنگ ميزنه شوهر اين خانوم ميگه طناب دار تو خونتونه(مطمئن نيستم اينجا را كامل)بعد شوهر سريع خودش را ميرسونه و خانومه هم چون ديگه وقته نداشته طناب دار را ول ميكنه و ميره از روي پشت بوم خودش را ميندازه پايين ولي نميدونم بگم متاسفانه يا خوشبختانه اتفاقي براش نميوفته و الان تو كما هستش.يعني واقعا حال ادم بد ميشه😢بيچاره بچه هاش چه گناهي كرده بودند البته نميدونم من در جايگاهي نيستم كه هيچ كس را هيچ قضاوتي كنم ولي خيلي دردناكه بچه هاش يكي ٢ ساله بوده يكي هست ساله😭😭 

باشه

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم دیگه هم دوروز پیش این تاپیک رو زده بود 

حتما خانمه افسردگی زایمان گرفته بوده یا همچین چیزایی 

خدا کمکش کنه طفلک بچه ها  

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
یه خانم دیگه هم دوروز پیش این تاپیک رو زده بود  حتما خانمه افسردگی زایمان گرفته بوده یا همچین ...

گفته بود میخوام بکشمشون 😐😑

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......