2777
2789

شما که باهاشون زندگی میکنید چه توقعی ازشون دارید؟یعنی حالا مجبورید چه انتظاری از مادرشوهر دارید 

خیلی مهمه جوابمو بدید

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما انتظار نداریم اونا انتظار دارن

چی باعث میشه احساس راحتی کنید

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
اینکه تو مسائل زندگیمون دخالت نکنن و هرچیمونو این ور اون ور یا جلو جاری نگن

دیگه چی 

ما هیچ انتظاری. مگه میشه انتظار داشت اصلا؟ 

یعنی چی باعث میشه عروس اذیت نشه تو خونشون

میام خونم راحتم در کل راحتی نیست

من گفتم باهاشون زندگی بکنی نه بری مهمونی 😁😁😁😁

فضولی نکنن😂 امروز انقد خوابید امردز فلان چیز دریت کرد فلان جا رفت و... 

شما باهاشون زندگی میکنید تو یه خونه؟

یعنی چی باعث میشه عروس اذیت نشه تو خونشون

سرشون توکارخودشون باشه محبت واقعی داشته باشن نه وقتی بگن سلام دخترقشنگم توبفهمی پشت این سلام کلی هدف است

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤

اقا من زنداداشم طبقه بالا زندگی میکنه من‌باردارم دوران حاملگی خونه مامانمم کلا از اولش روزا که تنهام میرم پیش زنداداشم و بچه هاش خودشم دوست داره من نرمم صدام میزنه یا میاد پایین ماه اخرمه دیگه نمیتونم برم بالا ترجیح میدم‌تنها بمونم استراحت کنم بعد یدفعه نشستم درو باز میکنه میاد تو بدون اینکه در بزنه اونوقت من همیشه در میزنم میرن تو خونش.این اخلاق و از همون اول داشت چندین بارم بهش گفتیم ولی بازم انگار نه انگار میخوام بهش بگم میترسم ناراحتی بشه اخه قراره زمستون از اینجا برن و اینکه تو این چند ماه واقعا کنارم بود و تنهام نذاشت

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.