2777
2789
عنوان

بیخوابی

87 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

من با خوابم خیلی مشکل دارم.. اصلا قرصو واسه خواب نمیپسندم.. خوابم سبکه

شبا در اتاقمو میبندم ولی با اینحال نمیتونم بخوابم

بابام نصفه شب همش در یخچاله و خیلی سروصدا میکنه.. خودم عقد کردم شبایی پیش شوهرمم راحت میخوابم ولی شبایی خونه مامانم خیلی بد میخوابمو فرداش حتما با شوهرم دعوام میشه

چیکار کنم؟ کسی راه حلی نداره؟

بابام اصلا اهمیت نمیده 30 ساله با بدبختی خونه مامانم خوابیدم اعصابم خیلی بهم ریخته ست

خوب قبل خوابش خوراکی های مورد علاقه اش روبذار کنارتختش وباملایمت بهش بگو

درضمتثن تودوران عقدادم چون همش اینورهست یااونور اعصاب وخوابش بهم میریزه من ۲۰ماه عقدبودم نابودشدم همش باید ساک میبستم میرفتک اخرهفته ها منزل پدرشوهر همسرم نمیومدمنزل بابام الانم زیادنمیاد مدلشون اینجوریه همه ی برادراش وباباش خجالتی اند با خانواده ی زن وفامیل زن

منم بدخواب میشدم الانم خوابم سبکه

بری سرخونه زندگیت حل میشه زودتر ازدواج کن برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات نصفه شب دم یخچال چیکار داره ۳۰ سال تحمل کردی این چندوقتم روش تا بری خونه شوهرت

چه راحت میگی.. همه پدرا مثل هم نیستن

بابای من تمام مشکلاتشو با خوردن و بیخوابی بقیه حل میکنه.. 

خوب قبل خوابش خوراکی های مورد علاقه اش روبذار کنارتختش وباملایمت بهش بگو درضمتثن تودوران عقدادم چون ...

کاش مشکلات حل میشدن میتونستم برم.. 1ساله عقدم و هر کاری تونستیم واسه مشکلاتمون کردیم ولی هر روز شرایط جامعه واسه ازدواج سختتر میشه

شوهرم دانشجوی سال آخر پزشکیه.. توو این دوره زمونه 

کاش مشکلات حل میشدن میتونستم برم.. 1ساله عقدم و هر کاری تونستیم واسه مشکلاتمون کردیم ولی هر روز شرای ...

ساده بگیر من رفتم مکه باهمسرم دوست نداشت عروسی بگیره گیرندادم تازه اقوامم رفتند مشهد من بعدش پاتختی داشتم قبل عروسیم هم بابام جشن نامزدی برام گرفت 

درکل گیرندادم نه به عروسی نه سیسمونی نه جهیزیه کسی رواذیت نکردم والان راضی ام

بعضی دخترا رومیبینم توفامیل خرج های میلیونی گردن همسر یاوالدینشون میندازند حالم بهم میخوره ازشون اونم تواین گرونی دوماه پیش به دختردایی شوهرم ۳۰۰میلیون جهیزیه دادند روانی ها

من اینا رونشونه ی آبرو داشتن نمیدونم این کارابی عقلیه شعور ومعرفت وتفاهم زن وشوهرمهمه نه تالار‌وجشن عروسی و غیره 

تازه همسرمم پولداربود هم اون موقع زمان ازدواج هم الان امااصلا اسراف وریخت وپاش نکردم تازه کسی کمکش نکرده خودش ازبچگی کارمیکرده پولاش روجمع میکرده

شوهرت دانشجو هست بیشتر مدارا کن وسریع بروسرزندگیت عقد بیشتر ازشش ماه فایده نداره تازه من پسرمو اگرزنده باشم عقدموقت میکنم نه دایم که اذیت نشند دختر وپسر 

ساده بگیر که هم عزیز شوهرت بشی وهم بری سرزندگیت خواستی برواتلیه لباس بپوس اگر حسرت داری من اونم برام مهم نبود شب نامزدی دادم تاپ دامن سفید برام دوخت خیاط حدود هفتاد تومن سال۸۵ پارچه اش روهم مادرم ازمکه چندسال پیش تبرک اورده بود انقدر قشنگ شد فیلمش رودارم جشنم ۳۰۰نفربود مثل یه عروسی بود توتالار بالای شهر تهران امافقط شد دوتومن بیشتر هم فامیل داماد بودندتاما

اماالان توتهران لااقل هفتاد الی صد میلیون هزینه تالارمیشه که اقوام همسرم میدند عروس رو  ارایشگاه بالای شهر میرند شش هفت میلیون میدند برای لباس پاتختی وعروسیش ده میلیون میدند انقدر پول اتیش میزنند که باورت نمیشه تازه خیلی پول دارنیستند توقرض میفتند ازبس بی عقلند 

[QUOTE=95237403]ساده بگیر من رفتم مکه باهمسرم دوست نداشت عروسی بگیره گیرندادم تازه اقوامم رفتند مشهد من بعدش پاتختی ...[/QUبخدا منم همینجورم.. گفتم عروسی نمیخوام ولی مادرشوهرم راضی نمیشه میگه پسر اولمه.. الانم خانواده ی من گیر دادن درسش تموم شه بعد..

کاش ازدواجا مثل قدیم بود.. مامان خودم پرستار بود حتی بابام نذاشت خانواده ش جهاز بیارن گفت ما خودمون کارمندبیم وسیله هارو با هم میگیریم