2777
2789

من  پنج ماهه تو عقد هستم. با همسرم رابطه داشتم. ولی دخول انجام نمیشد فقط در حد فشار کوچیک  که داخل هم نمیرفت میخوام بدونم میتونه پردم اسیب ببینه اخه ماه دیگه عروسیمه میخوان منو ببرن معاینه خواهش میکنم درست جواب بدین  خیلی نگرانم

خدایا منتظر یه معجزه هستم از طرف تو کمکم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسخره بعد کلی وقت که شوهر داشتی تازه میخوان ببرنت معاینه 

ما که اکثر فامیلامون تو عقد باردار هم میشن کسی براش مهم نیست 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

نه بابا ب این اسونیام میست حتما باید دخول باشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
خیلی استرس دارم اصلا دخول انجام نشد فقط فشار که داخل هم نرفت اصلا

بیخیال فوقش چیزی هم شده باشه شوهرت بوده دیگه میگه خودم بودم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

😒😒😒😒😒😒😒نه مشکلی نیس به این راحتیا هم پاره نمیشه.

ولی کی میخواد ببرت معاینه؟؟؟؟ هان؟ خونواده ی شوهرت؟ 

واقعا که..چه قدر مسخره....وقتی دو طرف عقد کردن دیگه معاینه چه کوفتیه...اصلا شاید یکی تو دوران عقد دلش بخواد رابطه ی کامل داشته باشه

به بقیه چه ربطی داره آخه؟ 

وقتی دو طرف رسما زن و شوهرن و اسمشون تو شناسنامه ی همدیگه اس، معاینه دیگه برا چیشونه....