2777
2789
عنوان

راهکار برای درمان تیرگی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7381 بازدید | 43 پست
ممنونم    

من پشت دستم یه مدت بر اثر آفتاب تیره شده بود یه کرم و صابونی استفاده کردم خیلی خوب بود . ولی نمیدونم برا آرنج و زانو هم تاثیری داشته باشه یا نه

✌نیام رو میسازم تک نفره😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کرم تاپ شرلی لایه برداره؟!

نمیدونم ولی یه خانومی میگفت من خیلی وقته استفاده میکنم صورتم سفید شده .حتما خاصیت لایه برداری داره که سفید شده. شما اول روی یه جایی از پوستت امتحان کن ببین چطوره بعد بزن به قوزک پا و زانو و....

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
اپیلاسیون چون مو از ریشه در میاد سفید میشه اما بعضیا رنگ پوست بدنشون تیره ست.واسه اون چکار میشه کرد؟

من خودم رنگ پوستم سبزه اس زیر بغلمو از وقتی اپیلاسیون میکنم از این رو ب اون رو شده خیلی سیاه بود قبلا الان شده همرنگ بقیه جاها من ک خیلی راضیم

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
اپیلاسیون چون مو از ریشه در میاد سفید میشه اما بعضیا رنگ پوست بدنشون تیره ست.واسه اون چکار میشه کرد؟

حالا خواهر شوهر من زیاد اپلاسیون میکنه ولی بازن تیرس زیر بغلش

اسمش چی بود ؟

صابون و کرم گلدن پرل .شبا کرم رو میزدم صب با صابون میشستم.دیگه اصلا نذاشتم آفتاب به دستم بخوره خیلی وقته استفاده نمیکنم ولی رنگش برنگشته .ولی الانم شبا دستم میشورم همینجور که خیسه کرم مرطوب کننده میزنم دستامو به هم میمالم که جذب بشه . خیلی پوست دستم نرم و خوب شده 

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
من خودم رنگ پوستم سبزه اس زیر بغلمو از وقتی اپیلاسیون میکنم از این رو ب اون رو شده خیلی سیاه بود قبل ...

اپیلاسیون زیر بغل خیلی خطرناکه و غده های اون نقطه رو تحریک میکنه.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎