2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

4539 بازدید | 33 پست

بچه ها من میرم کلاس زبان،فاینال ها رو چون کتبیه خوب میشم‌‌،،اما اصلا وقتی تیچر صحبت میکنه متوجه نمیشم زیاد و نمیتونم جوابش و ب انگلیسی بدم،،،ینظرتون چیکارکنم برا تقویت صبحت کردنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ گوش کن فیلم ببین خب لیسنینگت قوی میشه بعدم جلو اینه با خودت تمرین کن حرف بزن حل میشه انشالله

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

داستان های سطح بندی شده بگیرید، کتابو بذارید کنار کلا  و فقط داستانو بصورت صوتی کار کنید تا لیسنینگ تون تقویت بشه 

همون داستانارو برای خودتون یا کسی تعریف کنید تا اسپیکینگ تقویت شه.

زبان اموزام ۱۰۰ درصد جواب گرفتن.

بنظرتون کلاس اسپیکینگ کمک میکنه؟؟

باید در وهله اول لیسنینگ رو قوی کنید تا بتونید صحبت هم بکیند. بله یا کلاس یا پارتنر. پارتنر بهتره چون تایم کلاس کوتاهه و فرصت صحبت خیلی به همه نمیرسه

داستان های سطح بندی شده بگیرید، کتابو بذارید کنار کلا  و فقط داستانو بصورت صوتی کار کنید تا لیس ...

الان ترم سوم کتاب استارتر هستم،،،دوتا استوری بوک داشتیم تواین ترم،