2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4539 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتری بابا غمت نباشه چنان لیسنینگت خود به خود خوب میشه خودتم نمیفهمی چی شد من تلاش به اون صورت ن ...

اخه یکی از هم کلاسی هام اسپیکینگش خوبه،،دارم اعتماد ب نفسم وازدست میدم

ببخشید ک تو پست شما میزارم دوستان گلم برا حاجت دلتون 5صلوات میفرستم هر کی میخواد بیاد تو تایپیکم و اعلام کنه

خداروشکر برای سلامتی ک بهم داده از خدا میخوام هیچوقت ازمون آرامشو عشقمون رو نگیره❤
ببین تو خونه هی با خو‌دت انگلیسی صحبت کن و جمله بساز خیلی کمکت میکنه من کلاس ک میرفتم ناخوداگاه هم ...

اوهوم تیچرم بهم گف باید تمرین کنی،،اما بلد نیسم چجوری

بنظرتون کلاس اسپیکینگ کمک میکنه؟؟

اره خیلی کمک میکنه من رفتم.کتاب speak now عالیه واسه اسپیکینگ.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
داستان های سطح بندی شده بگیرید، کتابو بذارید کنار کلا  و فقط داستانو بصورت صوتی کار کنید تا لیس ...

عزیزم سلام با اجازه استارتر سوال دارم

دخترم اسپیکینگش خوبه لسنینگشم خوبه طوریکه ویدیو های یوتیوب و فیلم میبینه ووکبلریش یکم دامنش ضعیفه و گرامرش چون زیاد کلاس جدی در سن بزرگسالی نرفته ضعیفه 

میره اجوزشگاه سطح یکم پایین بش میدن تعیین سطح تو ذوقش میخوره 

چکار کنم

توی خارج از کشور یاد گرفته اینارو