2777
2789
عنوان

مامان هایی که دختر دارن بیان

731 بازدید | 30 پست

من امروز فهمیدم دختر باردارم. حس میکنم شوهرم ناراحته و دوست داشت پسر داشته باشه .لطفا یکم از خوبی های دختر بگین تا حالم بهتر بشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

شوهرت دلش پسر میخواسته 

خودت چی؟ خودت چرا حالت بده 

بچه نعمته ایشالا سالم باشه دختر و پسر نداره 

من دختر دارم اما مزیتی به اونی که پسر داره ندارم بچه برای پدرومادرش عزیزه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدمته...میتونی باهاش حرف بزنی..با پسر نمیشه بعضی چیزارو گفت..غم خوار تونه..

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

ناز و مهربون و دوس داشتنی

یه فرشته کوچولو که خودشو تو قلبتون جا میکنه

همش میاد بوستون میکنه میگه دوستت دارم نگرانت میشه از کوچیکی کمکت میکنه

عاشقش میشی هم خودت هم همسرت

تربیتش هم یکم آسونتره نسبت به پسر

من چه گویم 

خدا هرکی رو که خیلی دوست داره   بچه ی اولش و دختر بهش میده  (اونایی که بچه   اولتون پسره  ترورم نکنین )

دختر همدم مادره   

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

عزیزدلم شعار نمیدم ولی دختر برکته دختر غصه خواره پدرو مادرشه..عصای مادرشه دلسوزه پدرشه...ی همراه برای تک تک لحظه های خوب و بده زندگیه مادر و پدر ..اینا شعر نیس جمله های قشنگ نیس اینا واقعیته....

من شوهرم یکم متعصبه و اگه بچم پسر بود خیلی بهتر میشد . من خودم خواهر ندارم و خیلی دوست دارم دختر داشته باشم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

من پسر دارم بسکه شیطونی می کنه خسته ام کرده!!  شبها بی هوش می شم از خستگی!!!   انگار کک تو تنبونشه  اصلا یه جا بند نمی شه مدام به همه چیز سک می زنه!!!!   فرش ها رو خیس می کنه از درخت می ره بالا  می دوه می ره تو کوچه!!   با پسر خاله اش هم که هم سنشه مدام در حال کتک کاری و گاز گرفتن!!!!! کتاب هایی هم که براش می خرم موقع لجبازی کردن میاره پاره می کنه!!!!

بعد زن داداشم دختر داره  بچه اش آروم یه جا می شینه و با عروسک هاش سرگرمه  تازه کلی هم شعر حفظه!!  

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
من شوهرم یکم متعصبه و اگه بچم پسر بود خیلی بهتر میشد . من خودم خواهر ندارم و خیلی دوست دارم دختر داش ...

حالا ایشالله بچه بعدی!!

مطمین باش تا به دنیا بیاد انقدر خودش پیش باباش جا بکنه که تو خودت بمونی!!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!

مرسی از همتون