بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همدمته...میتونی باهاش حرف بزنی..با پسر نمیشه بعضی چیزارو گفت..غم خوار تونه..
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
عزیزدلم شعار نمیدم ولی دختر برکته دختر غصه خواره پدرو مادرشه..عصای مادرشه دلسوزه پدرشه...ی همراه برای تک تک لحظه های خوب و بده زندگیه مادر و پدر ..اینا شعر نیس جمله های قشنگ نیس اینا واقعیته....
من پسر دارم بسکه شیطونی می کنه خسته ام کرده!! شبها بی هوش می شم از خستگی!!! انگار کک تو تنبونشه اصلا یه جا بند نمی شه مدام به همه چیز سک می زنه!!!! فرش ها رو خیس می کنه از درخت می ره بالا می دوه می ره تو کوچه!! با پسر خاله اش هم که هم سنشه مدام در حال کتک کاری و گاز گرفتن!!!!! کتاب هایی هم که براش می خرم موقع لجبازی کردن میاره پاره می کنه!!!!
بعد زن داداشم دختر داره بچه اش آروم یه جا می شینه و با عروسک هاش سرگرمه تازه کلی هم شعر حفظه!!
آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!