2777
2789
عنوان

شوهرم جورابای خودشو پوشیده میگه اینا بوی پای منو نمیده.

| مشاهده متن کامل بحث + 2585 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خوبه همسایمون زنش رو زد گفت چرا رفتی بیرون خشتکت سوراخه...بدبخت زنه ۵۰ سالشه

😂😂😂😂

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

از خوندن تاپیکات واقعا ناراحت شدم . ان شاالله خدا کمکت کنه ولی  باید خودتم بخوایی .اول افعال منفی رو از خودت دور کن مثبت شو خدا کمکت کنه

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
چرا بو میکنه اخه    

😂😂😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

واقعا خدا صبرت بده😐😐😐

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

وای عزیزم خدا کمکت کنه. اره خیلی بد میشن تو این مواقع. شوهر منم ترامادول مصرف میکرد همینجوری وحشی شده بود. کلی باهاش مدارا کردم تا بهتر بشه.

هنوزم نمیدونم کامل ترک کرده یا نه

عزیزم چون مواد مصرف میکرده و هنوز عوارضش توی بدنشه طبیعی توروخدا نریزید سرم ولی طبیعیه اگه زندگیتو دوست داری پشتش وایستا تا کاملا ترک کنه اون نمیدونه چی میگه ولی اگه ذره ای احساس حقارت و ناراحتی کردی برو و هیچوقت برنگرد

از مورچه میپرسن چیشد افسردگی گرفتی؟؟ میگه 7سال عاشق یکی بودم اخرش فهمیدم چایی خشکه😅😄

ببخشید ولی مگه سگه که بوها رو عمیق تشخیص میده 😐 خب بوی پا بوی پاعه دیگه ادکلن  نیس که بوش فرق کنه همه جورابا یا بوی ‌پفیلا پنیری میده یا چیپس سرکه ایی این دیگه کتککاری نداره که 😐

عزیزم شما که دلیل عصبانیتش رو میدونی سعی کن هرچی میگه اهمیت ندی اروم بشه

اینجوری روش فشار بیاری نمیتونه ترک کنه و بیشتر هم اذیتت میکنه یه تایمی اگه صبوری کنی و فقط واسه خودت زندگی کنی و بیشتر بهش محبت کنی هم برای خودت خوبه هم شرایط الان همسرت