2777
2789

برفک به سفیدی‌های برجسته که توی هر قسمت از دهان

و زبان نوزاد ممکنه به وجود بیاد گفته میشه. درمانش هم استفاده از نیستاتینه

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
برفک به سفیدی‌های برجسته که توی هر قسمت از دهون و زبان نوزاد ممکنه به وجود بیاد گفته میشه. درمانش هم ...

رو زبونش که پر از سفیدیه مگه اینا مال شیرخوردن نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی 

من داداشمم وقتی شیر میخورد برفک گرفت دهانش شذید 

تو دهنو زبونش ی دونه های ریز سفیدی ب وجود اومد اصلا نمیتونس چیزی بخوره مامانم کارش شده بود گریه 

ببرش دکتر محلول یا شربت میده که خوب بشه 

فقط با طاقت بیاری

ببین چیزی به ارواره بالاش(سقف دهان)نچسبیده اخه یه مدت خواهرم اینجوری بود تا فهمیدیم پوست گجه چسبیده ...

بچه دوماهه جز شیر مگه چیز دیگه ای میخوره😟😟😟

تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده
سفیدیه خالی برای شیره، ولی سفیدی غیرعادی که برجسته هم باشه برفکه.

خدایا نمیتونم تشخیص بدک ببین رو زبونش سفیدیه فقط راه راهه یعنی این برفکه؟ اخه دکتر بردم امپرازول داد ولی خوب نشد تو بیداری نمیتونه شیر بخوره مثل حالتی که میپره تو گلوش شیربعدم گریه میکنه