2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سم که نیست ویتامین آ بالایی داره 

هویج هم همینجوره

نکه نخوری.. باید کم بخوری

من خیلی میخوردم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نه عزیزم. اشکال نداره. سه ماه اول بارداری خطر سقط داره. اما یعدش خیلی کم بخوری اشکال نداره. من قبلا دکترم بهم گفت. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خطر توکسوپلاسما داره 

تو ازمایشای بعدیت بگو برات بنویسن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

عزیزم یبار و کم خوردن اشکال نداره

منم دو سه ماهم ک بود خوردم اتفاقا اون شب اینقد دلم درد گرف ک نگو

خیلی تکرارش نکن و زیاد نخور

چون ویتامین آ زیادی داره باعث میشه بچه لب شکری بشه خدایی نکرده

خدا حال همه رو خوب کنه..

نگران نباش حالا اشکال نداره . اگه کامل بپزه خوردنش خیلی طوری نیس. ولی دیگه نخور چون تمام مریضیای گوسفند تو جگرشه و همینطور پختن ناکاملش ممکنه باعث بیماری تب کریمه بشه . تو شیردهی هم‌نخور که باعث دل درد بجه میشه

الان ک دیگه خوردی فکرشو نکن این استرس بیشتر اثر داره روی بچه.ازاین به بعد رعایت کن 

انشااله بسلامتی نی نی بدنیا بیاد🌷

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
من دوسه باری خوردم

فکر میکنم زیاد نباید بخوری یکبار عیب نداره.بعد این دیگه نخور فکر میکنم بخاطر ویتامین آ زیادی که داره.ماهی هم میگن بخاطر جیوه ای ک داره خوب نیس

توي ٤ماه ديگه خطري نداره 

اوم براي زير سه ماهه بيشتر

بعدشم حالا كه خورذي نوش جونت ولي ديگه سعي كن نخوري چون ممكنه مريضي داشته باشه

آجي من حامله بود هوس ميكرد ميخورد ولي كم 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

خطر نداره ویتامین a بالایی داره دیگه نخور 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘