2821
2789
عنوان

مشاور کنکور دکتر اسماعیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 19808 بازدید | 30 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانم طاهری باید خود صفیه اسماعیلی باشه با نام مستعار ما که هرچی تو دانشکده دندون تهران دنبال اسمشون ...

منم اصلا راضی نبودم از مشاوره دادنشون فقط ب فکر پولداران بودن ماه ب ماه دیگه با من تماس میگرفتن

آخرش که چی...

ببينيد من برادرم بعد از سومين سال كنكور قبول شدن 

سال اول دكتر رونقي افتضاح بود 

سال بعد مشاور نداشت 

سال سوم خانم دكتر مشاورش بود 

تو سخت ترين شرايط هم روحي و هم برنامه ريزي كمكش كرد 

و برادرم ب ارزوش رسيد پزشكي روزانه. دكتر اسماعيلي خانم اروم با حوصله و مهربونيه 

ببينيد من برادرم بعد از سومين سال كنكور قبول شدن  سال اول دكتر رونقي افتضاح بود  سال بعد ...

مشاور منم دکتر رونقی بود اصلا خوب نبود برخلاف تبلیغاتش کاملا افتضاح... 

ببخشید اگر شماره واتساپ دکتر اسماعیلی رو دارید بفرستین

مشاور منم دکتر رونقی بود اصلا خوب نبود برخلاف تبلیغاتش کاملا افتضاح...  ببخشید اگر شماره واتسا ...

09191432830 شمارشه ، پارسال كل سال ٣ تومن هزينه گرفتن خيلي خيلي خيلي خانم متين ارام با حوصله و پيگير دانش اموز هست حتي اگه بدونه دانش اموز قطعي به هدف ميرسه لازم باشه ورود ميكنه به مسايل شخصي و تا حاي ممكن همه طوره دانش اموزشو ساپورت ميكنه ، به نظرم هم علمشو داره و هم ارامششو و از همه مهم تر پيگير دانش اموز در مقابل ملغي كه هم گرفت واقعا ناچيز بود ميلغ ما نتيجه گرفتيم خانم دكتر اسماعيلي فرشته است واقعا خدا حفظش كنه

سلام ببخشید مشاوره دکتر اسماعیلی چطورهست؟ کسی نتیجه گرفته؟ هزینش چقدره

برخلاف كامنتا بالا كه گفتن پولي هست اصلا پولكي نيست ٣ تومن از ما گرفت و قسطي داديم ٣ تومنو 

ميخام بگم بي نهايت همراهه بهترين مشاور هست از نلاس از اون حمايت قطعا پيروزيه . ان شاالله موفق باشي بهش زنگ بزنيد مطمنم كمكتون ميكنه اميدوارم همه به ارزوشون برسن . الهي امين براي منم دعا منيد 

2825
2823
2791
2779
2792