2777
2789
عنوان

احتمال بارداری پس از آزمایش منفی

227 بازدید | 23 پست

بچه ها من پریودام از ۲۸ روز تا ۳۴ روز سابقه داشته ولی اکثرا ۳۰ یا ۳۱ روزه هستم. روز ۳۳ رفتم بی بی چک زدم منفی بود روز ۳۴ هم رفتم آزمایش دادم بازم منفی بود الان روز ۳۶ ام هستم ولی هنوز پریود نشدم به نظرتون امیدی هست؟ ممکنه آزمایش نشون نداده باشه زود رفته باشم یا نه ؟ راستش من این ماه کلی هم داروهای گیاهی رفتم از عطاری گرفتم خوردم مثل تخم هویج و عرق فراسیون و پنج انگشتی و عسل و سیاه دانه و کاچی بارداری. میترسم نکنه این چیزایی که خوردم بدتر سیستم بدنمو بهم ریخته باشه یه وقت کیست گرفته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون ماه همينطوري شدم بعد از ١٢ روز تاخير پريود شدم كه دكتر گفت ممكنه يه نوعي از بارداري باشه كه لانه گزيني نكرده بچه و سقط ميشه ، خونريزي غير معمولي هم داشتم

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش

اگر حامله نباشي بتا بايذ صفر باشه

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش

[QUOTE=95156620]دکتر نگفت باید چی کار کنی که لانه گزینی بشه؟[/QUO

گفت ممكن جنين مشكل داشته باشه كه نتونسته لانه گزيني كنه براي همين بعضي از بارداري ها به اين صورت ختم ميشه و ممكنه متوجه هم نشيم