2777
2789
عنوان

شمالی های عزیز 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست
تو چه شهریه ؟میخام چشم اندازش قشنگ باشه واسه عکاسی 

پونل

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمال دقیقا کجا منظورت ؟؟؟ ما ۳تا استان شمالی داریم تو ایران !!لطفا دقیق بگید کجا منظورتون هست تا اه ...

فرقی نداره عزیزم .فقط میخام آبشار یا طبیعت بکر داشته باسه .بشه عکاسی کرد .شلوغ نباشه 

استانهای شمالی .فرقی نداره .هر جا طبیعتش قشنگ تره آبشار داره و شما میشناسید 

ابشار ویسادار تالش گیلان. دیلمان گیلان. ابشار دودزن شفت گیلان. ارتفاعات ماسال و اوسابلانکا ماسال (این حتما برو عزیزم). قلعه رودخان فومن گیلان. 

چنتا اسماشو بگو اگه زحمتت نیست.خودم سرچ میکنم 

من از بس جایی نمیرم و تو خونه نشستم خیلی جاهارو اصلا بلد نیستم.

روستای ما اسمش کلاریجان

یه جا دیگه هست دراسله اونجا خیلییییی خنکه..البته من خودم تاحالا نرفتم.

سرچ کن عکساشو ببین

آلاشت هم قشنگه..

دیگه؟ 🤔 پارک جنگلی جوارم که اونم فکر قبل یا بعداز شیرگاهه نمیدونم دقیقا.

چشمه باداب سورت هم هست که نمیدونم آب و هواش چطوریه..خنکه یا نه

🖤

روستای شما یا بقیه روستا ها امکان اسکان شبانه هست ؟

خودمون درخدمتتون هستیم..رایگان با همه امکانات قدمتون رو چشم😁 اینجوری نیست که خونه اجاره بدن... ولی خب خودمون خونه داریم، وقتی به یکی روستامونو معرفی میکنم وظیفمه که نذارم بهشون سخت بگذره❤

🖤