2777
2789
عنوان

خستگی مزمن

521 بازدید | 5 پست

سلام خانوما. من بعد زایمان تا الان که بچه ام دوسالشه بیست و پنج کیلو وزن اضافه کردم.میخوام لاغر کنم با ورزش ولی خستگی مزمن گرفتم تا میخوام ورزش کنم دو دقیقه نشده انگار کوه کندم. کسی تجربه ای تداره؟بنظرتون لوارض چاقیه یا همه تو شرول ورزش این مشکل رو دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۹ سالمه . با بچه سخته برم باشگاه کسی حاضر نیست دوساعت نگهش داره هر روز

... من به عنوان یه مربی بهتون بیشنهاد میکنم  که تو خونه ورزش کن. ورژیم که میگیری فقط قند ساده وشیرینی وسرخ کردنی وبیسکویت وخامه حذف بشه. برنج و باستا وماکارونی فقط 4 قاشق  استفاده کن نه بیشتر. اگه وزن کم کنی ومداوم باشگاه نری دوباره برمیگردی به فرم اول ‌‌، بس باشگاه رفتن فایده چندانی نداره. کارتو تو خونه شروع کن واز خونه یه باشگاه بساز 

سندرم خستگی مزمن (CFS) یک نوع بیماری جسمی است که باید به موقع تشخیص و درمان شود. خستگی مفرط با استراحت و فعالیت بدنی یا ذهنی از بین نمی‌رود زیرا این نوع خستگی مانند خستگی‌های روزمره نیست که با کمی استراحت درمان شود، بلکه از نوع شدید و ناتوان کننده‌ای است که باعث می‌شود فرد تحرک کمتری داشته و عملکرد روزانه‌اش آسیب ببیند. تغییر شیوه و سبک زندگی می‌تواند به کاهش نشانه‌های خستگی مفرط کمک کند. استفاده از تکنیک‌های آرام بخش، ورز‌ش‌های سبک و قدم زدن نیز در بهبود خستگی مزمن موثر هستند. سندرم خستگی مزمن ممکن است به طور ناگهانی یا در طول زمان اتفاق بیافتد، پس با شناخت نشانه‌های CFS در هر سنی از پیشروی این سندرم جلوگیری کنید.