2777
2789
عنوان

تنهایی...

145 بازدید | 18 پست

شده تاحالا هیچ دوست ورفیقی نداشته باشین؟؟

دنیام یه دنیای انفرادی شده..هرکیو میبینم یا اکیپ خوبی دارن یا رفیقای خوب..و من هنوز خودمم وخودم. روابط اجتماعیم صفره و گندزده ب زندگیم

توام خواهر نداری؟😕

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا آخه؟؟؟؟

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

من خودم تنهایی و ترجیح میدم . راحت 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

خب تو هم دوست پیدا کن . البته الان انقدر همه بد شدن که حتی دوستای قدیمی هم به ادم نارو میزنن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

منم خیلی بده 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

منم کم و بیش این مشکل رو دارم

اول باید بتونی با خودت دوست باشی با خودت وقت بگذرونی از تنهاییت لذت ببری

تنهایی برو کافیشاپ کتاب بخون 

برو سینما

برو باشگاه

با خودت حرف بزن

برای خودت بنویس

نقاشی بکش

فیلم ببین

طوری که تنهاییت پر باشه از لذت

بعد از اون خیلی راحت تر میتونی دوست پیدا کنی

من کلا دوست هم داشته باشم باز مشکلاتم بیشتز تو دل خودمه بیشتر برا خنده ووقت گذرونی روشون حساب میکنم بااینکه خیلی با معرفتن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

دوست واقعی پیدا نمیشه فقط فکر کن می خوای با یه عده وقت بگذرونی

من بزرگترین ضربات زندگیم از دوستام بوده

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

من خودم روابط خیلی صمیمی نمیپسندم قبلا داشتم ولی حس کردم خوب نبود. یه پله دورتر راحتترم. با دوستام رفت و آمد خونوادگی داریم شایدم سالی سه چهار بار عصرها دور هم جمع شیم اینجوری خیلی خوبه حاشیه نداره و من به همین حد راضیم. چون اهل مقایسه نیستم و کار خودمو میکنم. ولی احساس میکنم آدمایی که باهاشون صمیمی میشم زود همه چیزو مقایسه میکنن و این منو محدود میکنه تو روابطم