2777
2789
عنوان

شما هم مزاحم تلفنی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 22 پست
منم به شوهرم گفتم گفت بلاکش کن وای دیگه اخیرا نمیگم از بس اینم سمج و ببخشید بی شرفه حالا منم فکر کن ...

من ازهر جا بلاک میکردم از یه جای دیگه سر درمیورد

یه سری میخاسم بهش پیام بد که مزاحم نشو از این حرفا اشتباه با اون یکی سیمم پیام دادم

یا خدا این لعنتی فک کرد خودم از عمد بهش شماره دادم مجبور شدم دوتا از سیم کارتامو بشکنم

الهم صلی علی محمد وال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازهر جا بلاک میکردم از یه جای دیگه سر درمیورد یه سری میخاسم بهش پیام بد که مزاحم نشو از این حرفا ...

ای واااایییی چقدر افتضاح کاملا درکت میکنم عزیزم

عزیزم نینی من دو ماهه هستش تو عید هنوز باردار بودم و آخرای بارداریم بود و سنگین بودم بعد زنگ زد شوهرم دید گوشیم زنگ میخوره برام اورد بعد من جواب دادم و دیدم اینه قطع کردم من یادم رفت بلاک کنم نمیخواستمم اون بار به همسرم بگم دیدم دوباره زنگ زد میخواستم بگم عوضی مزاحم نشو دیدم همسرم داشت میومد سمت من دیگه من جواب ندادم قطع کردم دیدم آنی بهم پیام داد حرفای زششششششت نوشته بود حرفای خیلی بی تربیتی

منم بلاک کردم سریع پیامشو پاک کردم 

فکر کنم باید خطمو عوض کنم اونا رو شوهرم بیینه گیرش میاره میکشش😞

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خدایی خیلی خزن اونایی که شماره شانسی میگیرن هنوز😆😆😆😆😆😆يكم امروزي باشيد ،طرح جديد ت لگرام و اين ...

نمیدونم کیه ولی میگه شمارتو از دوستت گرفتم،گفتم دوستای من همشون میدونن من متأهلم اینقدر بیشعور نیستن😐میگه نه از دوستت گرفتم وقول دادم بهش که اسمشو نگم،،اینقدرررمممم سیریشه که نگو گذاشتمش بلاک از یه شماره دیگه زنگ میزنه میگه عشقم منو بلاک نکن😭😭

قضاوت مخصوص خداست..،
نمیدونم کیه ولی میگه شمارتو از دوستت گرفتم،گفتم دوستای من همشون میدونن من متأهلم اینقدر بیشعور نیستن ...

😂😂😂😂پررو

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚