2777
2789
از روی کدوم قسمت وارد بشم
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  
من کار کردم ولی سیستم هر دوربین با دیگری فرق داره نمی تونم دقیق بهت بگم.ولی معمولا یه تقویم میلادی برای دوربین ها وجود داره اگه تو تقویم روز مورد نظرت را پیدا کنی و بعد دوربین ها برات میان یه دوربین انتخاب می کنی و فیلمش رو بررسی می کنی.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

غوره جون میشه یه کم واضحتر توضیح بدی اگه وقت داری یکی یکی منو ها رو می گم ببین کدوم آخه انگلیسی خیلی واجب ممنون میشم اگه کمک کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ولی کاملا مطمئن نیستم
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

گزینه تقویم به انگلیسی calender میشه.

اسم سیستمت چیه؟
دریا هم که باشی گاهی در چهارچوب خودت نمی گنجی،سر میکوبی به صخره و ساحل دست و پا میزنی کسی حرفت را نمی فهمد. پس از جدالی سخت با خودت بی رمغ، غمگین ، تنها، به خودت باز میگردی. دنیای بی رحمی است . اما تو تز دنیا بیرحم تر باش. بجنگ با هرچه تو را از آرزوهایت دور میکند.
منظورم نوع دوربین هاست
دریا هم که باشی گاهی در چهارچوب خودت نمی گنجی،سر میکوبی به صخره و ساحل دست و پا میزنی کسی حرفت را نمی فهمد. پس از جدالی سخت با خودت بی رمغ، غمگین ، تنها، به خودت باز میگردی. دنیای بی رحمی است . اما تو تز دنیا بیرحم تر باش. بجنگ با هرچه تو را از آرزوهایت دور میکند.
stup(اسم منو)واسامی زیر داخلش به ترتیب هست که تو دوتای آخری غیر فعال) alurm linkage auto disconnact circular electronic map network backup user management local config remote confing remot record