2777
2789

نمیخواستیم یا نمیتونستیم بچه دار شیم ؟

اگر نمیتونستیم با توجه به شناختم از خانواده هامون حتما استقبال میکردند از قبول سرپرستی یه بچه .

ولی اگه نمیخواستیم احتمالا خیلی سعی میکرند متقاعدمون کنند که خودمون بجه دار شیم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من همش با خودم فکر میکنم اگه خدا بهم بچه نداد با شوهرم یه مدت میریم خارج ا ایران میگم حاملم و اینا بعد یه بچه به سرپرستی میگیرم میام اصلا هم به کسی نمیگم ماجرا رو  فقط خودمو همسرم بدونیم کافیه😃

ضامن که ‌❤‌رضا ❤باشَدمَن آهویِ دَر بَندَم،آقا بِطَلب حتماً کم میکُند از دَردم:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواستیم یا نمیتونستیم بچه دار شیم ؟ اگر نمیتونستیم با توجه به شناختم از خانواده هامون حتما اس ...

نه بتونید ولی خودتون نخوایید 

اره متقاعد میکنن😑

من همش با خودم فکر میکنم اگه خدا بهم بچه نداد با شوهرم یه مدت میریم خارج ا ایران میگم حاملم و اینا ب ...

من و شوهرم میگیم اینهمه بچه بی سرپرست تو دنیا هست چرا اینا پدر مادر نداشته باشن و ما یه موجود دیگه رو وارد دنیا کنیم

میگیم تا اینا هستن فعلا نیاز نیست بچه خودمون بیاریم

البته نمیدونم حرف و فکرمون درسته یا نع

من و شوهرم میگیم اینهمه بچه بی سرپرست تو دنیا هست چرا اینا پدر مادر نداشته باشن و ما یه موجود دیگه ر ...

خیلی فکر قشنگیهه👏👏

اما اگر توانایی دارین خودتون بچه بیارین اگه وسعتون کشید میتونین یا ب سرپرستی یا کمک و قیم دورادورشون بشید

ضامن که ‌❤‌رضا ❤باشَدمَن آهویِ دَر بَندَم،آقا بِطَلب حتماً کم میکُند از دَردم:) 
خیلی فکر قشنگیهه👏👏 اما اگر توانایی دارین خودتون بچه بیارین اگه وسعتون کشید میتونین یا ب سرپرستی ی ...

خودمون میتونیم بچه بیاریم وسعمونم میرسه ولی خب دوست داریم بچه به سرپرستی بگیریم 

و اگر خودمون بچه داشته باشیم شرایطش سخته