2777
2789
عنوان

خانم ها یکی بیاد کمک خواهش می کن

54 بازدید | 7 پست

دکتر همسرم به من تست بعد از مقاربت داده(pct) ، من دوره هام ۲۶ روزست البته تیرویید دارم با کم و زیاد شدن قرصم دوره هام جابهجا میشه، مثلا ماه خرداد قرصم کم کردم یک هفته دیرتر پریود شدم، این تست باید نزدیک تخمک گذاری و قبلش انجام بشه، من کیت تخمک گذاری گرفتم دیشب ساعت یک نصف شب گذاشتم یک خط در بالا افتاد( روز یازدهمم بود) ، ساعت استفادم اشتباه بوده؟ امروز از کیت استفاده کردم ادرار اول صبح دوباره یک خط افتاد، چه ساعتی باید استفاده کنم از کیت؟ امروز ۱۲ روز بعد از عادتم هست خوب اگر امروز تخمک گذاری نکنم عادتم عقب میوفته دوباره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بنظرم يه مدت داروهاتو بذار كنار سه ماه پيازدرماني انجام بده انشالله به طور طبيعي حامله ميشي&nb ...

اخه داروی تیروییدم نخورم خطرناک تر هستش، گواتر سمی دارم من حتی باردار هم بشم باید لووتیروکسین رو بخورم 

عزیزم اگه از کیت تخمکگذاری استفاده میکنی از روز یازدهم تا بیستم پریودت هرروز سر یه ساعت مشخص مثلا هرروز ۱۲ ظهر استفاده کن ..هروقت دو خط افتاد یک شب در میون نزدیکی کن...با امید خدا که نی نی سالم بیاد تو دلت

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اخه داروی تیروییدم نخورم خطرناک تر هستش، گواتر سمی دارم من حتی باردار هم بشم باید لووتیروکسین رو بخو ...

نه داروهايي كه براي بارداري ميخوري منظورمه 

چند نفر از پيازدرماني نتيجه گرفتن از دوستام

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍