2777
2789
عنوان

بچمو ختنه کردیم😢😢

442 بازدید | 24 پست

دکترش گف باید تا فردا صبح نزاریم پاهاشو تکون بده بخیه هاش باز میشه ماهم  پاهاشو که میگیرم گریش بدتر میشه نمیدونم چیکار کنم تروخدا راهنمایی بدین

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند مدتشه؟من به چهل نرسیده ختنش کردم خدا رو شکر کوچولو بود تکون زیاد نخورد شب اول تاصبح بیدار بودم هر یک ساعت پوشکشو عوض کردم دارو زدم بهش شیر دادم خدا روشکر زودم خوب شد

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

به سلامتی

ان شالله که تنش سالم باشه

چند وقته هست پسرتون؟

من پسرامو یکیشو تو ۱۵ روزگی یکی رو هم ۲۰ روزگی ختنه کردم زیاد تکون نمیخوردن

اگر میتونی قنداقش کن ی امشبو

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏

اذیت نمیکنه خوابیده شربت استامینوفن دادم الان ولی پاهاش تکون میخوره گریه مکنه نگه میداریم به شمام گفته بودن نزارین پاهاش تکون بخوره

من پسرمو دوسالگی ختنه کردم .دکترش اصلا نگفت تکون نخوره از اتاق عملم اومد بیرون پاشد راه رفت همشم میدویید یه دقیقه هم استراحت نکرد ولی خب دوروز کمتر طول کشید تا خوب شه بخیه هاشم سر ده روز بود کامل همشون جذب شدن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
پوشک یه سایز بزرگ تر باید براش می گرفتی دوتا میبستی براش پاش اصلا به التش نمیخورد که اذیت بشه

پوشک نبستم ک بازه